Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Ijsbekers bedrukken

IJsbekers bedrukken is een koud kunstje voor PromoBee. Voor verschillende partijen is ijsbekers laten bedrukken een goede keuze. Hierbij kun je denken aan ijssalons of ijskraampjes. Ook voor restaurants en snackbars, waar vaak ijsjes verkocht worden, is ijsbekers en ijsbakjes laten bedrukken een optie. IJsbakjes met bedrukking zijn op een leuke wijze gepersonaliseerd en springen in het oog. IJsbakjes bedrukken is daarom ook een goede manier om het bakje om te toveren tot reclamemiddel. Bij PromoBee laat je ijsbekers van een hoge kwaliteit bedrukken tegen aantrekkelijke tarieven. De bedrukking in haarscherpe fotokwaliteit gaat samen met een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Kartonnen ijsbekers bedrukken met spoed?

Heb je met spoed bedrukte ijsbekers nodig? Ook dat kan bij PromoBee. We beschikken over een spoedproductielijn en zijn in staat om binnen 72 uur bedrukte ijsbekers te leveren. Heb je met spoed bedrukte ijsbekers nodig Neem dan contact met ons op.

Bedrukte ijsbekers in kleine oplage

Bedrukte ijsbekers leveren we al vanaf 250 stuks. Heb je een evenement of wil je voor een bepaalde gelegenheid een klein aantal bedrukte ijsbekers hebben, dan helpen we je graag.  Tevens kunnen we onze bedrukte ijsbekers erg snel leveren.

IJsbekers zelf ontwerpen?

Wil je zelf graag een design opmaken? Dan kun je hier de template downloaden.

ijsbeker 250ML

ijsbeker 350 ML

Ijsbeker 400 ML

Ijsbeker 500ML 

Alle pluspunten van ijsbekers laten bedrukken

IJs is een geliefde lekkernij. Zeker als het weer warmer wordt, nemen velen van ons er geregeld eentje. Leuk samen met de kids, maar ook volwassenen zijn nog altijd dol op een bekertje softijs. IJs wordt op vele plekken besteld: restaurants, snackbars en andere horeca gelegenheden. Ook zijn er ijskraampjes en ijscokarren. Bovendien kun je bij vele speciale gelegenheden ijs kopen, bijvoorbeeld op festivals of foodfestivals. Door ijsbekers te laten bedrukken, zorg je ervoor dat mensen affiniteit met jouw merk ontwikkelen. Bovendien is het een goede manier om reclame te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw opdruk perfect zichtbaar is voor iedereen. Dit is een goedkope en effectieve manier om je merk te marketen.

Verschillende soorten ijsbakjes met bedrukking

Bedrukte ijsbekers en ijsbakjes zorgen ervoor dat mensen meer bekend raken met je merk en je onderneming meer waarderen. Bovendien vergroot het je naamsbekendheid en is het een slimme manier om je merk te promoten. Bijkomend voordeel van bestellen bij PromoBee is dat je de keuze hebt uit meerdere soorten ijsbakjes en bekers. Je kunt bijvoorbeeld deze ijsbekers laten bedrukken. Je hebt de keuze uit meerdere maten die rondom bedrukt kunnen worden. Zo heeft je klant de keuze qua hoeveelheid bolletjes. Daarnaast kun je ijsbekers laten bedrukken in grote oplage. Niet alleen kun je enorme hoeveelheden bestellen, maar je profiteert ook nog eens van flinke kortingen per stuk hoe meer je koopt.

IJsbakjes laten bedrukken door onze specialisten

Of je nu in een grote of kleinere oplage ijsbekers wilt laten bedrukken, PromoBee regelt het voor je. IJsbakjes met bedrukking laten een indruk achter op mensen. Wij zorgen ervoor dat iedereen de tekst en/of afbeelding(en) goed zal kunnen zien. Dit zal een positieve impact hebben op de naamsbekendheid van je onderneming. Onze ijsbekers zijn voedselveilig, kunnen snel geleverd worden en zijn verkrijgbaar voor aantrekkelijke prijzen. Bestel nu of vraag een gratis en compleet vrijblijvende offerte aan.