Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Karaffen

Karraf laten bedrukken? Bij PromoBee bedrukken we karaffen al vanaf 12 stuks. We hebben karaffen met verschillende inhoudsmaten, van 0.25 liter tot 1 liter. Bij elke karaf zijn ook bijpassende glazen te bedrukken of te graveren. Geef u drank een unieke uitsraling met een bedrdrukte of gegraveerde karaf. We hebben verschillende modellen beschikbaar. Zodat er voor iedere drank wel een geschikte karaf tussen zit.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Karaf bedrukken

Wil je jou drankjes water of wijn op een luxe gepersonaliseerde manier presenteren. Dan is een bedrukte karaf wellicht een goeie optie.  Een Bedrukte karaf geeft een chique en moderne uitstraling om jou drank mee te serveren. Een karaf laten bedrukken kan al vanaf 12 stuks. Bedrukte karaffen hebben we in verschillende inhoudsmaten. Zodat er voor iedere drank een geschikte karaf beschikbaar is.  Alle karraffen kunnen bedrukt of gegraveerd worden voor persoonlijke uitsraling.  Zodat u ook tijdens de borrel, vergaterding of in een cadea pakket in herrinnering van u relaties bent!

Verschillende modellen bedrukte karaffen

Promobee heeft veel verschillende karaffen, van wijnkaraf, tot waterkaraf. Alle karaffen kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Bij elke karaf is het mogelijk bijpassende bedrukte of gegraveerde glazen te leveren. Deze kunnen net als de karaf bedrukt of gegraveerd worden. Een karaf met bedrukking geeft net de touch op tafel.

Karaf personalisreren

Een karaf voor water, wijn, frisdrank limonade of tafel of voor in een zomer of kerstpakket. Een bedrukte karaf geeft u drank een extra chique uitsraling.  Een bedrukte karaf zorgt er voor dat u boodshap en of logo overal gezien wordt.  Een wijnkaraf met bijpassende glazen is een mooi uniek kerstgeschenk.

 

Bedrukte karaf bespaart tijd

Niet voor ieder drankje naar de bar of naar de kraan lopen? Een bedrukte karaf van 1 of 1,5 liter is genoeg om iedereen aan tafel een glas water te geven. Een karaf van 0,5 of 0,75 liter is ideaal geschikt voor wijn, zodat deze nog even kan ademen, zodat de aroma’s los komen.  Door gebruik te maken van een bedrukte karaf, zul je niet snel dorst krijgen. Karaffen kunnen zowel bedrukt of gegraveerd worden.