Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Karaffen

Karaf laten bedrukken? Bij PromoBee bedrukken we karaffen al vanaf 12 stuks. We hebben karaffen met verschillende inhoudsmaten, van 0.25 liter tot 1 liter. Bij elke karaf zijn ook bijpassende glazen te bedrukken of te graveren. Geef jouw drankje een unieke uitstraling met een bedrukte of gegraveerde karaf. We hebben verschillende modellen beschikbaar, zodat er voor iedere drank wel een geschikte karaf tussen zit.

Toon prijs

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Karaf bedrukken

Wil je jouw water of wijn op een luxe, gepersonaliseerde manier presenteren? Dan is een bedrukte karaf wellicht een goeie optie. Een bedrukte karaf geeft een chique en moderne uitstraling om jouw drank mee te serveren. Een karaf laten bedrukken kan al vanaf 12 stuks. Bedrukte karaffen hebben we in verschillende inhoudsmaten, zodat er voor iedere drank een geschikte karaf beschikbaar is. Alle karaffen kunnen bedrukt of gegraveerd worden voor een persoonlijke uitstraling. Zodat je ook tijdens de borrel, vergadering of in een cadeaupakket in herinnering van jouw relaties bent!

Verschillende modellen bedrukte karaffen

PromoBee heeft veel verschillende karaffen, van wijnkaraf tot waterkaraf. Alle karaffen kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Bij elke karaf is het mogelijk om bijpassende glazen te leveren. Deze kunnen net als de karaf bedrukt of gegraveerd worden. Een karaf met bedrukking geeft net de extra touch op tafel.

Karaf personaliseren

Een karaf is erg handig voor het serveren van water, wijn, frisdrank of limonade. Daarnaast staat het ook nog erg goed op een gedekte tafel. Een bedrukte karaf geeft jouw drank een extra chique uitstraling. Ook zorg je er met een bedrukte karaf voor dat jouw logo en/of boodschap overal gezien wordt. Onze karaffen zijn ook bijzonder leuk als cadeau. Een wijnkaraf is goed te combineren met bijpassende glazen voor een mooi en uniek kerstgeschenk.

 

Bedrukte karaf bespaart tijd

Niet voor ieder drankje naar de bar of naar de kraan lopen? Een bedrukte karaf van 1 of 1,5 liter is genoeg om iedereen aan tafel een glas water te geven. Een karaf van 0,5 of 0,75 liter is ideaal geschikt voor wijn, zodat deze nog even kan ademen en hierdoor de aroma’s los komen. Door gebruik te maken van een bedrukte karaf, zul je niet snel dorst krijgen. Karaffen kunnen zowel bedrukt of gegraveerd worden.