Wegens familieomstandigheden kan een reactie op uw aanvraag wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Shot & Borrelglazen

Shot en borrelglazen bedrukken?

Of het nu gaat om een bruiloftsfeest, een jubileum, een verjaardag of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden, shotglazen bedrukken voegt een persoonlijk tintje toe aan uw feesten en maakt ze onvergetelijk. Deze stijlvolle en praktische glaasjes bieden talloze mogelijkheden om uw feest naar een hoger niveau te tillen en uw gasten een blijvende herinnering te geven aan de speciale gelegenheid.

Toon prijs

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

Shotglazen Bedrukken voor Een Persoonlijke Tint!

Shotglazen zijn niet alleen de perfecte metgezel voor feestelijke gelegenheden, maar ook een geweldig promotieartikel voor uw bedrijf of speciale evenementen. Door shotglazen te bedrukken met uw logo, slogan of aangepast ontwerp, voegt u een persoonlijke en gedenkwaardige tint toe aan elke viering. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, vrijgezellenfeest, of als relatiegeschenk, bedrukte shotglazen maken van elk moment een schot in de roos.

Waarom Shotglazen Bedrukken?

  1. Merkpromotie: Door uw logo of bedrijfsnaam op de shotglazen te laten bedrukken, creëert u een krachtige marketingtool die uw merk onder de aandacht brengt tijdens elk feestje.
  2. Herinneringen: Bedrukte shotglazen dienen als tastbare aandenkens aan een speciale gebeurtenis. Gasten zullen ze met plezier gebruiken en herinneringen ophalen aan dat bijzondere moment.
  3. Gepersonaliseerde Geschenken: Voor een uniek en attent geschenk kunt u de shotglazen personaliseren met de namen van individuen of een speciale boodschap voor uw gasten.
  4. Feestelijke Sfeer: Met aangepaste ontwerpen kunt u de shotglazen afstemmen op de thema’s en kleuren van uw evenement, waardoor de feestelijke sfeer nog verder wordt versterkt.

Shotglazen Bedrukken: Creatieve Opties

  1. Logo en Bedrijfsnaam: Het plaatsen van uw bedrijfslogo en naam op de shotglazen verhoogt de merkzichtbaarheid en maakt ze perfect voor bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen.
  2. Thematische Illustraties: Voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea of themafeesten, kunt u shotglazen bedrukken met illustraties die het thema weergeven.
  3. Persoonlijke Namen: Voor persoonlijke geschenken kunt u de shotglazen bedrukken met de namen van individuen, waardoor elk glas een uniek en gewaardeerd cadeau wordt.
  4. Inspirerende Citaten: Voeg inspirerende citaten of grappige uitspraken toe aan de bedrukking om een glimlach op de gezichten van uw gasten te toveren.

Kwaliteit en Veiligheid

Bij het bedrukken van shotglazen is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteitsvol glaswerk dat veilig is voor gebruik. Zorg ervoor dat de bedrukking van hoge kwaliteit is en bestand tegen wassen en gebruik.

Shot en borrelglazen laten bedrukken?

Shotglazen bedrukken voegt een persoonlijke touch toe aan elke viering en biedt talloze mogelijkheden voor merkpromotie en gedenkwaardige geschenken. Kies voor creatieve ontwerpen die de essentie van uw evenement weergeven en gasten een blijvende indruk geven. Met bedrukte shotglazen zet u uw bedrijf of evenement in de schijnwerpers en creëert u een feestelijke sfeer die uw gasten zich nog lang zullen herinneren.