Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Wijnglas Reuben bedrukken 38cl

Wijnglas Reuben bedrukken?

Serveer heerlijke rode of witte wijn in deze mooie Reuben wijnglazen. De glazen hebben een inhoud van 38cl en een brede opening aan de bovenzijde, wat ervoor zorgt dat de wijn goed kan ademen en de aroma’s zich goed kunnen ontwikkelen. Daarnaast zorgt een lange steel ervoor dat de temperatuur van de wijn niet wordt beïnvloed door bijvoorbeeld een warme hand.

Deze mooie, stevige wijnglazen zijn verkrijgbaar vanaf 72 stuks en te bedrukken in 1 kleur of full colour.

Product samenstellen

Vanaf  1,66

1. Aantal
Wijzigen
2. Bedrukking
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk dinsdag 06 augustus - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat open tot 18:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Wijnglas Reuben bedrukken 38cl

  • Levering uiterlijk dinsdag 06 augustus
  • Minimum afname: 72 stuks

> Serveer heerlijke rode of witte wijn in deze mooie Reuben wijnglazen. De glazen hebben een inhoud van 38cl en een brede opening aan de bovenzijde, wat ervoor zorgt dat de wijn goed kan ademen en de aroma’s zich goed kunnen ontwikkelen. Daarnaast zorgt een lange steel ervoor dat de temperatuur van de wijn niet wordt beïnvloed door bijvoorbeeld een warme hand. Deze mooie, stevige wijnglazen zijn verkrijgbaar vanaf 72 stuks en te bedrukken in 1 kleur of full colour. Uw eigen witte wijn bedrukken kan al vanaf 72 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Dit mooie glas heeft een stevige voet en is daardoor perfect voor evenementen en in horecagelegenheden. Het glas heeft een inhoud van 24cl en kan bedrukt worden in 1 kleur of full colour. De glazen zijn perfect om rode en witte wijn of water in te serveren.

 

Inhoud randvol: 38cl

Diameter: 8 cm

Hoogte: 21 cm

 

Aantal
72
144
250
500
1000
1500
2500
Bedrukking
Onbedrukt
1 kleur
Full colour

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wijnglas Reuben bedrukken 38cl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *