Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Rode wijn

Rode wijn is de meest gedronken wijn in Nederland. Het is de populairste wijn om tijdens het avondeten te drinken. De Merlot of Pinot Noir hebben allemaal een volle smaak die je het liefst uit een mooi groot wijnglas drinkt. Officieel hoort Rode wijn in een groter en breder wijnglas. Zo kan er voldoende zuurstof bij de wijn. Door rode wijnglazen te laten bedrukken, laat je een extra goede indruk achter. Hierdoor zijn ze namelijk geschikt als promotieartikel of misschien wel een relatiegeschenk.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Grote rode wijnglazen

Wist je dat wijn in ieder glas een andere smaak heeft? Dit heeft te maken met de vorm, inhoudsmaat en het materiaal. Rode wijnglazen zijn meestal grote glazen. De reden hiervoor is de hoeveelheid zuurstof. In een groot rode wijnglas komt er meer zuurstof bij de wijn, waardoor hij beter gaat smaken. Walsen is ook een term die past bij rode wijn. Dit is namelijk erg belangrijk voor de geur en dus de smaak. In tegenstelling tot witte wijn, waarbij het juist belangrijk is om zo min mogelijk zuurstof toe te laten.

Rode wijnglazen graveren

PromoBee biedt verschillende soorten rode wijnglazen. Er is één onderdeel dat ze gemeen hebben en dat is de mogelijkheid tot graveren. Nadat je jouw ideale rode wijnglas hebt gekozen, is er online de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren. Dit kan een logo zijn, maar ook een persoonlijke tekst. Ideaal om weg te geven als promotieartikel of relatiegeschenk.

Rode wijnglazen bedrukken

Promobee bedrukt al jaren promotieartikelen. Door deze ruime ervaring kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. We bedrukken al rode wijnglazen vanaf 24 stuks. Allereerst lever je zelf het ontwerp aan. Daarna gaan wij voor je aan de slag. De bedrukking kan een logo zijn of een persoonlijke boodschap. Heb je vragen of hulp nodig bij het ontwerp? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze eigen ontwerpers helpen je dan verder.