Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Witte wijn

Wist je dat er in een glas wijn zo’n 125 druiven zitten? Niet voor niets hoort en bij zo’n speciaal drankje een goed glas. Maak hem nu nog mooier door er logo’s op te bedrukken. Ideaal voor horecagelegenheden of misschien wel als relatiegeschenk. Bij PromoBee bedrukken we witte wijnglazen met een ontwerp naar keuze. Dit kan een logo zijn of een persoonlijke boodschap. Kijk snel verder en ontwerp jouw eigen, unieke wijnglazen.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 30 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Wijnglazen voor witte wijn

Een glas voor witte wijn herken je aan de vorm. In tegenstelling tot bij rode wijn, is deze minder groot en volumineus dan het rode wijnglas. Dit is om de aroma’s van de wijn in het glas te houden. Hierdoor blijft de balans tussen zoet en zuur in evenwicht

Witte wijnglazen graveren

PromoBee heeft verschillende soorten witte wijnglazen in haar assortiment. Er is één onderdeel dat ze gemeen hebben en dat is de mogelijkheid tot graveren. Nadat je jouw ideale witte wijnglas hebt gekozen, is er online de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren. Dit kan een logo zijn, maar ook een persoonlijke tekst. Ideaal om weg te geven als promotieartikel of relatiegeschenk.

Witte wijnglazen bedrukken

Promobee bedrukt al jaren promotieartikelen. Door deze ruime ervaring kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. We bedrukken al witte wijnglazen vanaf 24 stuks. Allereerst lever je zelf het ontwerp aan. Daarna gaan wij voor je aan de slag. De bedrukking kan een logo zijn of een persoonlijke boodschap. Heb je vragen of hulp nodig bij het ontwerp? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze eigen ontwerpers helpen je dan verder om zo het mooiste witte wijnglas te ontwerpen.