Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Sluitzegels

Een sluitzegel is een sticker waarmee je jouw webshop bestelling kunt afsluiten. Sluitzegels worden vaak gebruikt in combinatie met bedrukt vloeipapier.

De sluitsticker of sluitzegel geeft een chique uitstraling en sluit het zijdepapier af. Het zijdepapier beschermd het product. De sluitzegel zorgt voor een extra afsluiting.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Sluitzegels bedrukken?

Sluitzegels met opdruk zijn al te bestellen vanaf 500 stuks. De sluitzegels worden full colour bedrukt en op een rol geleverd. Sluitzegels met opdruk worden vaak in combinatie met bedrukt zijdepapier besteld. Een sluitzegels zorgt er voor dat het bedrukte vloeipapier netjes blijft zitten en niet gaat schuiven.

Sluitzegels verzendverpakkingen

Sluitzegels worden ook vaak gebruikt voor verschillende verzendverpakkingen. Zo kun je sluitzegels gebruiken voor het dichtmaken van een verzendzak – of een verzendenveloppe. Ook worden sluitstickers gebruikt om verzenddozen dicht te plakken, zodat de webshop bestelling een eigen uitstraling krijgt. Sluitzegels zijn er in heel veel verschillende maten. Heb je afwijkende vragen of wil je graag meer informatie over bedrukte sluitzegels? Neem dan contact met ons op.