Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Brievenbusdoosjes

Heb je een webshop en wil je op een professionele manier jouw producten kunnen verpakken? PromoBee heeft speciaal voor ondernemers webshop artikelen. Al deze artikelen zijn te bedrukken. Wil je bijvoorbeeld kleine artikelen verzenden? Dan is het niet nodig om een grote doos te gebruiken. Voor deze producten heeft PromoBee de brievenbus doosjes. Ideaal voor bijvoorbeeld sokken of andere kleinere artikelen. Alle brievenbus doosjes zijn te bedrukken met eigen ontwerp. Dit kan een logo zijn, maar ook een persoonlijke tekst. Zo wordt jouw artikel nog specialer. Heb je hulp nodig met een ontwerp? Neem dan contact op met onze designers. Dit kan via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies naar 0528 851155.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Brievenbusdoosjes kopen

Brievenbusdoosjes zijn ideaal verpakkingsmateriaal voor kleine producten. Denk bijvoorbeeld aan kleine kledingstukken of sierraden. De doosjes zijn bijzonder geschikt voor bedrijven zoals webshops. Echter, ook particulieren die kleine pakketjes versturen.  Promobee heeft drie formaten brievenbusdoosjes:

  • 120 x 164 x 28mm
  • 185 x 233 x 28mm
  • 253 x 351 x 28 mm

Brievenbusdoosjes bedrukken

Bij Promobee kun je terecht voor al jouw bedrukte artikelen. We hebben bijvoorbeeld een speciaal webshop segment. Hier vind je onder andere brievenbusdoosjes die je ook nog eens kunt laten bedrukken. Dit kan met een logo of misschien wel persoonlijke tekst.

Allereerst kies je het aantal doosjes dat je wilt bestellen. Dit kan al vanaf 125 stuks. Daarna is het tijd om jouw ontwerp aan te leveren. Vervolgens ontvang je gratis een 3d visualisatie binnen een uur. Nadat jij akkoord hebt gegeven, gaan wij voor je aan de slag. Heb je moeite met het ontwerpen van jouw ideale brievenbusdoosjes? Neem dan contact op met onze designers. Zij helpen je graag om samen het beste resultaat te behalen.

Andere soorten webshop artikelen

Ouderwets winkelen in de winkelstraten wordt steeds meer vervangen door online shoppen. Daarom heeft PromoBee verschillende artikelen die goed bruikbaar zijn voor webshops. Neem ook eens een kijkje bij de andere artikelen, zoals verzendzakken of bedrukte tape. Vraag vandaag nog jouw offerte aan voor bedrukte brievenbusdoosjes.