Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Verzendzakken

Verzendzakken zijn ideaal om jouw producten in te versturen. Nog mooier is natuurlijk als op de verzendzak jouw logo of tekst staat. Bij ons kun je verzendzakken laten bedrukken in haarscherpe fotokwaliteit. De elastische, scheurvaste folie zorgt ervoor dat verpakte artikelen goed beschermd zijn. Mede door de sluitstrip van 4 centimeter. Hierdoor weet je zeker dat jouw producten ongeschonden aankomen bij de klant. Door verschillende afmetingen van de bedrukte verzendzakken is er voor ieder artikel de juiste variant. Verzendzakken zijn te bestellen in het zwart, wit of transparant, de opdruk is in vijf kleuren beschikbaar. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrukte verzendzakken!

Toon prijs

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

Toegevoegde waarde van bedrukte verzendzakken

Bedrukte verzendzakken zijn ideaal. Het weegt niet veel, is makkelijk in gebruik en neemt niet veel ruimte in. Doordat het van plastic is, is recyclen heel eenvoudig. Uiteraard is de bedrukking haarscherp. Wat ook erg handig is aan de bedrukte verzendzakken, is de plakstrip voor permanente sluiting. Een veilige manier van verzenden dus. Natuurlijk is het ook een fantastische manier om meer reclame te maken voor jouw bedrijf, terwijl er tegelijkertijd ook een pakket van jou de deur uit gaat! Een win-win situatie dus.

Samenstelling van de bedrukte verzendzakken

De bedrukte verzendzakken zijn in zwart, wit of transparant te verkrijgen. Er zijn vijf opdrukkleuren beschikbaar. De afname gaat al vanaf 250 stuks en de bedrukking is in haarscherpe fotokwaliteit. Met een 3D-visualisatie binnen 60 minuten én een gratis sample per post verstuurd, weet je al snel waar je aan toe bent als je bij ons de bedrukte verzendzakken besteld!

De bedrukte verzendzakken zijn bestendig tegen alle weersinvloeden omdat het gemaakt is van een elastisch, scheurvaste folie. Dit zorgt ervoor dat het niet aangetast wordt door zonlicht of vocht. Zo weet je zeker dat het pakket ongeschonden aankomt bij de klant. Wel zo fijn!