Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

verzendzakken bedrukken

Verzendzakken zijn ideaal om jouw producten in te versturen. Nog mooier is natuurlijk als op de verzendzak jouw logo of tekst staat. Bij ons kun je verzendzakken laten bedrukken in haarscherpe fotokwaliteit. De elastische, scheurvaste folie zorgt ervoor dat verpakte artikelen goed beschermd zijn. Mede door de sluitstrip van 4 centimeter. Hierdoor weet je zeker dat jouw producten ongeschonden aankomen bij de klant. Door verschillende afmetingen van de bedrukte verzendzakken is er voor ieder artikel de juiste variant. Verzendzakken zijn te bestellen in het zwart, wit of transparant, de opdruk is in vijf kleuren beschikbaar. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrukte verzendzakken!

Toon prijs

Toont alle 13 resultaten

Sorteer op

Toegevoegde waarde van bedrukte verzendzakken

Bedrukte verzendzakken zijn ideaal. Het weegt niet veel, is makkelijk in gebruik en neemt niet veel ruimte in. Doordat het van plastic is, is recyclen heel eenvoudig. Uiteraard is de bedrukking haarscherp. Wat ook erg handig is aan de bedrukte verzendzakken, is de plakstrip voor permanente sluiting. Een veilige manier van verzenden dus. Natuurlijk is het ook een fantastische manier om meer reclame te maken voor jouw bedrijf, terwijl er tegelijkertijd ook een pakket van jou de deur uit gaat! Een win-win situatie dus.

Samenstelling van de bedrukte verzendzakken

De bedrukte verzendzakken zijn in zwart, wit of transparant te verkrijgen. Er zijn vijf opdrukkleuren beschikbaar. De afname gaat al vanaf 250 stuks en de bedrukking is in haarscherpe fotokwaliteit. Met een 3D-visualisatie binnen 60 minuten én een gratis sample per post verstuurd, weet je al snel waar je aan toe bent als je bij ons de bedrukte verzendzakken besteld!

De bedrukte verzendzakken zijn bestendig tegen alle weersinvloeden omdat het gemaakt is van een elastisch, scheurvaste folie. Dit zorgt ervoor dat het niet aangetast wordt door zonlicht of vocht. Zo weet je zeker dat het pakket ongeschonden aankomt bij de klant. Wel zo fijn!

Verzendzakken bedrukken?

Het bedrukken en personaliseren van verzendzakken biedt talloze voordelen voor jouw bedrijf:

  1. Versterking van Merkidentiteit: Met aandacht voor detail en creativiteit kun je je verzendzakken aanpassen aan jouw merkkleuren, logo en algemene uitstraling. Elke keer dat een klant een pakket ontvangt, wordt je merk op een positieve manier versterkt.
  2. Professionele Uitstraling: Gepersonaliseerde verzendzakken stralen professionaliteit uit. Ze laten zien dat je zorg besteedt aan de presentatie van je producten en je klanten serieus neemt.
  3. Klantloyaliteit en Tevredenheid: Een opvallende verpakking zorgt voor een gedenkwaardige unboxing-ervaring voor je klanten. Dit kan leiden tot een grotere klantloyaliteit en positieve mond-tot-mondreclame.
  4. Marketing en Branding: Verzendzakken met je merknaam en logo fungeren als mobiele advertenties. Wanneer klanten met jouw zakken rondlopen, wordt je merknaam verspreid en vergroot je je naamsbekendheid.
  5. Milieubewustzijn: Kies voor eco-vriendelijke materialen en benadruk je betrokkenheid bij duurzaamheid. Dit kan resoneren met klanten die waarde hechten aan groene praktijken. Voorbeelden zijn gerecycled plastic.
  6. Variatie en Creativiteit: Het personaliseren van verzendzakken stelt je in staat om je creativiteit de vrije loop te laten. Van gedurfde ontwerpen tot ingetogen elegantie, je kunt zakken creëren die perfect aansluiten bij de esthetiek van je merk.
  7. Flexibiliteit en Betaalbaarheid: Het bedrukken van verzendzakken kan kosteneffectief zijn, vooral in vergelijking met andere vormen van verpakking. Het stelt je in staat om op kleine schaal te beginnen en later op te schalen.

Waarom kiezen voor bedrukte verzendzakken?

Allereerst bieden bedrukte verzendzakken een uitstekende mogelijkheid om je merkboodschap, logo en ontwerp op een opvallende manier over te brengen. Dit creëert niet alleen een visuele herkenning, maar het laat ook een blijvende indruk achter bij je klanten. Elke keer dat een klant een pakket opent, worden ze begroet met jouw unieke ontwerp, wat een gevoel van vertrouwdheid en professionaliteit opbouwt.

Personalisatie is een andere sleutelfactor. Met de mogelijkheid om je verzendzakken aan te passen aan specifieke klanten of gelegenheden, kun je een persoonlijke touch toevoegen aan de hele ervaring. Bijvoorbeeld, tijdens vakantieseizoenen kun je seizoensgebonden elementen toevoegen aan je ontwerp, wat een gevoel van feestelijkheid creëert. Het tonen van aandacht voor detail en het aanpassen van de verpakking aan de voorkeuren van de klant draagt bij aan klanttevredenheid en loyaliteit.