Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Alles over bedrukte bierglazen

Of je nu een gewoon pilsje drinkt of kiest voor een speciaalbier: een bierglas komt altijd wel van pas. Maar hoe leuk zou het zijn als u uw klanten of medewerkers kunt verrassen met een bedrukt bierglas? Zo is uw logo of boodschap bij iedere slok zichtbaar. In dit artikel vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden en voordelen van bedrukte bierglazen.

Speciaalbier glazen

Speciaalbier maakt zijn opmars in Nederland. Samen op de bank een biertje drinken, maar het nét even iets specialer maken met een mooi glas en een speciaalbiertje. Misschien wel met vrienden tafelen of borrelen met een uniek glas bier op tafel. Niet alleen de biersoorten maken het uniek, de glazen doen dat ook.

Een borreltafel wordt helemaal afgestyled met de mooiste glazen. Niet alleen bij wijn is dit mogelijk. Een goed glas bier betekent een avond vol gezelligheid. Hoe specialer het biertje, hoe mooier het glas. Bij PromoBee heeft u als bedrijf de mogelijkheid om zelf een speciaalbier glas te ontwerpen. Met talloze opties aan glazen, wordt het bijna moeilijk om te kiezen.

Speciaalbier glas bedrukken

Bierpullen bedrukken

Traditie voor Oktoberfest of gewoon om de grote dorst te lessen. De bierpullen zijn een populair artikel als het gaat om het perfecte biertje. Het leuke aan de glazen bij PromoBee is dat u zelf de inhoud kunt bepalen. Wilt u de echte, grote bierpullen of liever een bescheiden formaat? U kunt bierpullen bedrukken met een inhoud van ruim een halve liter! Voor de kleine dorst hebben we ook nog een mini bierpul van 4 cl liter in het assortiment.

Bierpul bedrukken

Verzamelitems

Bierglazen zijn meer dan alleen functioneel. Waar veel mensen ze slechts alleen voor het nuttige gebruiken, zijn ze ook zeker geschikt om te verzamelen. Een bierglas is meer dan een plastic beker bekend van de festivals. De kunst is ze zo mooi mogelijk te maken dat het zonde is om ze te gebruiken.

PromoBee heeft verschillende soorten glazen. Denk hierbij aan de bierpullen, speciaalbier glazen, robuuste bierglazen, vaasjes en de welbekende fluitjes. Al deze soorten zijn in verschillende varianten te bestellen. Ze zijn er met reliëf en zonder. Daarbij kunt u ook nog kiezen uit de verschillende maten. Neem bijvoorbeeld een bierpul van 4cl. Een leuk klein presentje waarmee u zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert.

Eén ding is uniek aan de glazen van PromoBee. De bedrukking wordt door uzelf ontworpen. Hierdoor creëert u een speciale collectie die bij bijna niemand in huis staat. Een echt collectors item ontwerpt u bij Promobee. Uiteraard is het ook mogelijk om de glazen in te zetten voor horeca-aangelegenheden.

Origineel relatiegeschenk

Een relatiegeschenk wordt een succes als het een origineel presentje is. Bij PromoBee levert u een ontwerp aan en wij bedrukken het op de mooiste glazen. Dit kan een logo zijn, maar een persoonlijke tekst is ook mogelijk. Vindt u zelf ontwerpen lastig? Ons persoonlijk betrokken team helpt graag met het design voor uw bedrijf. Zo maken we samen het beste en vooral mooiste geschenk. Passend bij uw doelgroep.

Bedrukte bierglazen

Corona

We kunnen er bijna niet meer omheen. Het coronavirus. Met name de evenementenbranche krijgt veel beperkingen opgelegd waardoor een avond gezellig stappen samen zijn met vrienden lastig wordt. Het is een tijd waarbij het belangrijk is om creatief te zijn. Een hart onder de riem steken door het hardwerkende personeel een geschenk te geven of samen met vrienden een biertje drinken via skype met ieder een speciaal ontworpen bierglas. Ondanks de crisis zijn er vele mogelijkheden om toch de gezelligheid met een lekker biertje te ervaren.