Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Kerstballen bedrukken

Kerstballen bedrukken?

Kerstmis, een tijd van warmte, gezelligheid en vreugde, komt er weer aan! En wat is een betere manier om het feestseizoen te vieren dan met prachtig versierde bedrukte kerstballen die een persoonlijke touch toevoegen aan jouw decoraties? Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor vrienden en familie, of je wilt jouw bedrijfslogo opvallend presenteren tijdens de feestdagen, het bedrukken van kerstballen biedt eindeloze mogelijkheden. Bedrukte kerstballen zijn al leverbaar vanaf 10 stuks.

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Waarom kerstballen bedrukken?

Met de feestelijke seizoenen in het verschiet, willen wij uw aandacht vestigen op een unieke en effectieve manier om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten – het bedrukken van kerstballen. Als gerenommeerd bedrijf begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw merk op te laten vallen en blijvende indrukken te maken bij klanten, medewerkers en zakelijke partners. Gepersonaliseerde kerstballen bieden de perfecte gelegenheid om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd een gevoel van waardering en vreugde te verspreiden tijdens het vakantieseizoen.

Waarom kerstballen bedrukken ?

  1. Merkpromotie: Kerstballen met uw bedrijfslogo of naam erop gedrukt fungeren als een effectief marketingmiddel. Wanneer klanten of medewerkers deze kerstballen in hun huis ophangen, wordt uw merk herhaaldelijk onder de aandacht gebracht, waardoor de merkbekendheid wordt vergroot.
  2. Dankbaarheid tonen: Het geven van gepersonaliseerde kerstballen als geschenk aan uw gewaardeerde klanten en loyale medewerkers toont uw waardering voor hun voortdurende steun en samenwerking gedurende het jaar. Het is een tastbaar bewijs van uw dankbaarheid en kan een diepgaande indruk achterlaten.
  3. Positieve associaties: De kerstperiode roept gevoelens van warmte, gezelligheid en vreugde op. Door uw bedrijfsnaam te verbinden aan deze positieve emoties, creëert u sterke associaties die klanten en medewerkers zullen onthouden.
  4. Duurzaamheid en herbruikbaarheid: Onze kerstballen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die jaar na jaar meegaan. Door te kiezen voor herbruikbare kerstballen toont uw bedrijf ook een milieubewuste houding, wat een positieve indruk kan maken op uw klanten.
  5. Maatwerk en variatie: Bij het bedrukken van kerstballen heeft u een breed scala aan mogelijkheden voor maatwerk en variatie. Van verschillende kleuren en ontwerpen tot de keuze uit matte of glanzende afwerkingen, we hebben alles in huis om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Wij begrijpen het belang van kwaliteit en tijdige levering, en met onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij garanderen dat uw bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Wacht niet langer om uw bedrijf te laten schitteren tijdens de feestdagen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw gepersonaliseerde kerstballen te bestellen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw merk straalt in de harten en huizen van uw klanten en medewerkers tijdens dit gedenkwaardige seizoen.

Bedrukken van kerstballen?

Het bedrukken van kerstballen is de perfecte manier om een persoonlijk tintje aan je kerstversiering te geven. Of je nu een speciale boodschap, een naam, een foto of een logo wilt toevoegen, met moderne printtechnologieën zijn de opties vrijwel onbeperkt. Van traditionele ontwerpen tot eigentijdse kunstwerken, het bedrukken van kerstballen stelt je in staat om een unieke en memorabele sfeer te creëren voor jouw kerstvieringen.

Een van de grootste voordelen van het bedrukken van kerstballen is dat je al kunt beginnen met het personaliseren vanaf 10 stuks. Dit maakt het ideaal voor kleine gezinnen, vriendengroepen of kleinere bedrijven die een gepersonaliseerd tintje willen toevoegen aan hun kerstversiering. Het proces is eenvoudig en probleemloos, waardoor je snel en gemakkelijk jouw eigen gepersonaliseerde kerstballen kunt hebben.

kerstballen bedrukkenkerstbal bedrukkenkerstbal doosje bedrukken

Kerstbal met bedrijfslogo

Voor bedrijven is het bedrukken van kerstballen een slimme en opvallende manier om branding toe te voegen aan het kerstfeest. Door jouw bedrijfslogo, slogan of boodschap op de kerstballen te bedrukken, toon je niet alleen jouw betrokkenheid bij de feestelijke geest, maar zorg je er ook voor dat jouw bedrijf opvalt bij klanten en zakenpartners. Deze gepersonaliseerde kerstballen kunnen als geschenken worden uitgedeeld tijdens bedrijfsfeesten of als blijk van waardering aan trouwe klanten.

Kerstballen personaliseren?

Als je een kerstevenement, liefdadigheidsbijeenkomst of schoolfeest organiseert, kunnen bedrukte kerstballen dienen als prachtige aandenkens en souvenirs. Voeg een jaartal toe aan het ontwerp, en deelnemers kunnen de kerstballen elk jaar weer met trots in hun boom hangen.

Het bedrukken van kerstballen biedt niet alleen esthetische voordelen, maar het kan ook een duurzame keuze zijn. Hoogwaardige materialen en milieuvriendelijke inkten worden vaak gebruikt, waardoor je niet alleen een prachtige decoratie krijgt, maar ook een bewuste keuze maakt voor het milieu.

Dus, of je nu jouw kerstboom wilt verfraaien met een persoonlijke toets, een uniek cadeau wilt creëren voor je geliefden, of de naamsbekendheid van je bedrijf wilt vergroten tijdens het feestseizoen, overweeg dan het bedrukken van kerstballen vanaf 10 stuks. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze kerst een onvergetelijke en feestelijke viering!

Kerstbal bedrukken in cadeauverpakking

Het concept van een kerstbal met een verborgen cadeau is simpel en doeltreffend. Deze unieke kerstballen hebben een holle ruimte in hun ontwerp, waar je kleine geschenken, berichtjes of zelfs snoepjes in kunt verstoppen. Het is als het creëren van een persoonlijk cadeautje en kerstdecoratie in één!

Het proces van het bedrukken van een kerstbal met een cadeautje om te bewaren begint met jouw verbeelding. Kies eerst een kerstbalontwerp dat past bij de ontvanger of de gelegenheid. Of het nu een traditioneel kerstontwerp is met sneeuwvlokken en hulst, of een moderne benadering met eigentijdse kunst en kleuren – de keuze is aan jou.

Vervolgens kun je de kerstbal personaliseren door een speciale boodschap toe te voegen. Schrijf een liefdevolle groet, een naam, een korte kerstwens, of het jaartal om de herinnering aan dit speciale moment te markeren. De boodschap kan subtiel aan de buitenkant van de bal worden geplaatst of discreet aan de binnenkant, zodat het een verrassing blijft.

Nu komt het leuke gedeelte: het kiezen van het cadeautje dat in de kerstbal past. Van kleine sieraden en lekkernijen tot handgeschreven briefjes en gelukswensen, er zijn talloze mogelijkheden om het cadeau persoonlijk en betekenisvol te maken. Denk eraan dat de grootte van het geschenk moet passen in de holle ruimte van de kerstbal, dus houd het relatief klein en licht.

Het bedrukken van kerstballen waar je een cadeautje in kunt stoppen, is niet alleen een geweldige manier om een origineel en attent geschenk te geven, maar het zal ook een blijvende herinnering worden voor de ontvanger. Ze kunnen de kerstbal elk jaar weer in hun boom hangen en het geschenkje opnieuw ontdekken, waardoor het gevoel van vreugde en verwondering wordt vernieuwd.

kerstval bedrukken

Of je nu een speciaal geschenk wilt geven aan je partner, een vriend(in), een familielid, of het als feestelijk bedankje voor medewerkers of klanten wilt gebruiken, een bedrukbare kerstbal met een cadeautje om te bewaren zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren en de magie van Kerstmis versterken. Dus laat je creativiteit de vrije loop en maak dit feestseizoen extra bijzonder met dit betoverende en persoonlijke geschenk!