Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Chocolade

Bent u op zoek naar een heerlijke lekkernij om weg te geven? Dan is chocola natuurlijk een fantastische optie. Bij PromoBee kunt u de wikkels van de reep personaliseren, waardoor u een heerlijk en persoonlijk relatiegeschenk krijgt. De verpakkingen worden altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit, waardoor uw chocoladereep een professionele uitstraling krijgt. Bekijk het assortiment en kies uw favoriete chocoladereep met opdruk.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Chocoladereep met bedrukte wikkel

Bij PromoBee kunt u gemakkelijk chocoladerepen personaliseren door de wikkels te laten bedrukken met uw eigen ontwerp. Want hoe leuk is het om een eigen chocoladereep te hebben voor uw bedrijf? U kunt zo creatief mogelijk zijn met het ontwerp voor uw wikkel, want de wikkels van de chocoladerepen worden altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit.

Bij PromoBee heeft u keuze uit verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor de klassieke chocoladereep: een heerlijke chocoladereep in de smaken melk of wit, verkrijgbaar in repen van 100 gram of 180 gram. Bent u meer op zoek naar een compacter chocolaatje? Ook daarvoor bent u bij PromoBee aan het juiste adres. De kleine vierkante chocolaatjes kunt u voorzien van uw eigen opdruk en is beschikbaar in oplages van 1.000 tot 20.000 stuks. Zo vindt u altijd een heerlijke chocoladeverrassing die past bij uw bedrijf!

De magie van chocola

Chocola is een overheerlijke lekkernij voor vrijwel elke gelegenheid. Het wordt gemaakt van suiker met cacaoboter en cacaomassa van de cacaoboon. Bij PromoBee vindt u chocoladerepen in de smaken melk en wit, volledig gepersonaliseerd met een wikkel met uw ontwerp als opdruk. Chocolade bevat stoffen zoals dopamine en endorfine, die een positief effect op het brein hebben. Deze stoffen zorgen ervoor dat u zich goed voelt. Is dat niet precies de indruk die u achter wilt laten bij uw klanten?

U verrast ze met een heerlijke chocoladereep, compleet in uw huisstijl door de bedrukte wikkel, en uw klanten zullen deze positieve ervaring altijd associëren met uw merk. Kortom: chocolade met uw eigen bedrukte wikkel zal dus altijd goed scoren bij uw (potentiële) klanten!

Heeft u vragen over de verschillende opties? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!