Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Chocolade

Ben je op zoek naar een heerlijke lekkernij om weg te geven? Dan is chocola of een Napolitain  natuurlijk een fantastische optie. Bij PromoBee kun je de wikkels van de reep personaliseren, waardoor je een heerlijk en persoonlijk relatiegeschenk krijgt. De verpakkingen worden altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit, waardoor jouw chocoladereep een professionele uitstraling krijgt. Bekijk het assortiment en kies jouw favoriete chocoladereep met opdruk.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Chocoladereep met bedrukte wikkel

Bij PromoBee kun je gemakkelijk chocoladerepen personaliseren door de wikkels te laten bedrukken met eigen ontwerp. Want hoe leuk is het om een eigen chocoladereep te hebben voor jouw bedrijf? Je kunt zo creatief mogelijk zijn met het ontwerp voor jouw wikkel, want de wikkels van de chocoladerepen worden altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit.

Bij PromoBee heb je keuze uit verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor de klassieke chocoladereep: een heerlijke chocoladereep in de smaken melk of wit, verkrijgbaar in repen van 100 gram of 180 gram. Ben je meer op zoek naar een compacter chocolaatje? Ook daarvoor ben je bij PromoBee aan het juiste adres. De kleine vierkante chocolaatjes kun je voorzien van jouw eigen opdruk en is beschikbaar in oplages van 1.000 tot 20.000 stuks. Zo vind je altijd een heerlijke chocoladeverrassing die past bij jouw bedrijf!

De magie van chocola

Chocola is een overheerlijke lekkernij voor vrijwel elke gelegenheid. Het wordt gemaakt van suiker met cacaoboter en cacaomassa van de cacaoboon. Bij PromoBee vind je chocoladerepen in de smaken melk en wit, volledig gepersonaliseerd met een wikkel met jouw ontwerp als opdruk. Chocolade bevat stoffen zoals dopamine en endorfine, die een positief effect op het brein hebben. Deze stoffen zorgen ervoor dat je je goed voelt. Is dat niet precies de indruk die je achter wilt laten bij jouw klanten?

Je verrast ze met een heerlijke chocoladereep, compleet in jouw huisstijl door de bedrukte wikkel, en klanten zullen deze positieve ervaring altijd associëren met jouw merk. Kortom: chocolade met eigen bedrukte wikkel zal dus altijd goed scoren bij jouw (potentiële) klanten!

Napolitains – koffie chocolaatjes bedrukken?

Een Napoitain is een klein vierkant chocolaate wat vaak bij de koffie wordt geserveerd.  Deze vierkante chocolaatjes kunnen worden bedrukt met een wikkel bedrukking. De Napolitains zijn verkrijgbaar in de smaken melk en pure chocolade. Deze koffiechocolaatjes kunnen worden bedrukt vanaf 1000 stuks.

Heb je vragen over de verschillende opties? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Tony’s Chocolonely-blikken bedrukken?

Als je Tony’s Chocolonely-blikken wilt bedrukken en verzenden via de brievenbus, met een minimale afname van 10 stuks. Blikbedrukking in full colour betekent dat het blik kan worden bedrukt met een ontwerp of afbeelding in meerdere kleuren. Dit is een populaire optie om het blik een aantrekkelijke uitstraling te geven en merkbekendheid te vergroten.

 

Napolitains bedrukken?

Wilt u Napolitains  laten bedrykken? Napolitains zijn kleine, platte chocolaatjes die vaak worden geserveerd bij koffie of thee. Ze zijn  vierkant van vorm en bevatten een dunne laag chocolade. Napolitains zijn populair als een kleine traktatie of als een zoete toevoeging aan een warme drank zoals koffie en thee.

Napolitains met opdruk

Veel bedrijven en merken gebruiken Napolitains als een vorm van promotioneel materiaal. Ze bedrukken de verpakking van de chocolade Napolitains vaak met hun logo, merknaam of een boodschap. Dit maakt ze geschikt als relatiegeschenken, giveaways op evenementen of als onderdeel van de branding van een bedrijf.

Het bedrukken van Napolitains biedt een creatieve manier om bedrijf of merk onder de aandacht te brengen. het bedrukken van Napolitains is een tactiek die door bedrijven wordt gebruikt om op een smakelijke en aangename manier hun merk te promoten en te laten onthouden.