Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Snijplanken

Snijplanken bedrukken is een uitstekende manier om deze accessoires voor de keuken om te toveren tot relatiegeschenk of promotieartikel. Bij PromoBee kun je een houten snijplank laten voorzien van diverse soorten opdrukken, waarbij zowel afbeeldingen als tekst tot de mogelijkheden behoren. Zo kun je bijvoorbeeld een snijplank laten bedrukken met het logo en de naam van je bedrijf. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment aan snijplanken. Snijplanken bedrukken doen wij tegen scherpe prijzen en uitstekende klantvoorwaarden. Bovendien profiteer je bij ons altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Ontdek hieronder jouw ideale snijplank.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 19 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Waarom laat je een snijplank bedrukken?

Een snijplank is een keukenaccessoire dat we geregeld gebruiken tijdens ons dagelijks leven. Het is de ideale plek om ingrediënten op voor te bereiden. Met gemak snij je hier bijvoorbeeld de groenten op die je in een gerecht wilt verwerken. Relatiegeschenken worden meer gewaardeerd als mensen de items ook daadwerkelijk kunnen gebruiken. Hierdoor ontstaat er een positievere attitude richting jouw onderneming. Daarom is de pen zo’n klassiek relatiegeschenk: we hebben altijd wel iets nodig om mee te schrijven. Net zoals we altijd wel iets nodig hebben in de keuken om ingrediënten op te snijden. Functionele relatiegeschenken worden meer gewaardeerd en creëren een positieve associatie met jouw bedrijf. Daarom is een snijplank bedrukken een goed idee.

Verschillende soorten houten snijplanken

Het mooie aan snijplanken laten bedrukken door PromoBee is dat er een uitgebreid assortiment vol met verschillende soorten houten snijplanken is waar je uit kunt kiezen. Een aantal van de populairste mogelijkheden worden hieronder voor je op een rijtje gezet.

Vierkante snijplank bedrukken

Een vierkante snijplank behoort tot je opties. Er zijn veel varianten van de vierkante snijplank verkrijgbaar binnen ons assortiment:

Ronde houten snijplank

Eén van de meest gekozen varianten uit ons assortiment is deze ronde houten snijplank. Je bepaalt zelf in welke maat je deze snijplank bestelt. Deze ronde snijplank is gemaakt van elzenhout. Dit stevige hout is robuust en kan voorzien worden van de door jou gewenste opdruk.

Goedkope snijplanken nodig? Bestel het bij PromoBee

Hou je van goedkope prijzen en producten van een hoge kwaliteit? Nergens anders tref je een betere verhouding tussen prijs en kwaliteit aan dan bij PromoBee. Het mooie aan bestellen via onze webshop is dat je beloond wordt als je groot inkoopt. Hoe meer stuks je bestelt, hoe hoger de korting per stuk oploopt. Dit kan je tot meer dan 50% korting per item opleveren. De prijs is altijd all-in. Wij leveren bedrukkingen van een hoge kwaliteit die haarscherp zijn en bovendien in Full Colour kunnen worden geplaatst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.