Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

De kracht van een brievenbus cadeau

Bij PromoBee is het tegenwoordig mogelijk om te kiezen voor een brievenbus cadeau. Hierbij worden brievenbus pakketjes verstuurd naar onder meer klanten, zakelijke relaties en collega’s. Dit stelt u in staat om een geschenk te laten bedrukken en meteen te laten bezorgen bij de ontvangers. Hiermee maken we het u nog gemakkelijker om mensen te verrassen met een cadeau. In deze blog vertellen we u meer over de mogelijkheden van een brievenbus relatiegeschenk. Zo laten we u zien voor wie een brievenbus cadeau geschikt is, welke soorten geschenken hierbij passen en hoe u op specifieke thema’s kunt inspelen met een leuk brievenbus cadeau.

Voor wie is een brievenbus cadeau geschikt?

Een relatiegeschenk door de brievenbus: het kan tegenwoordig. Niet alleen hebt u bij ons ruim de keuze uit het soort geschenk dat u per post laat bezorgen, maar u bepaalt ook zelf voor wie een cadeau bestemd is. Als cadeau, als relatiegeschenk of als promotieartikel: bij ons kan het allemaal. Hieronder zetten we een aantal van de mogelijkheden voor u op een rij.

Brievenbus cadeau: relatiegeschenk voor een klant

Het is belangrijk om aan klanten en andere zakelijke relaties te laten weten dat ze belangrijk zijn voor u en uw bedrijf. Met een brievenbus cadeau als relatiegeschenk laat u niet alleen weten dat u aan hen denkt, maar het is ook een fysieke reminder dat de relatie tussen uw bedrijf en de klant belangrijk is. Bovendien zijn relatiegeschenken daarnaast een effectieve marketingtool. U versterkt hiermee de herkenbaarheid van uw merk, het leidt tot positieve mond-tot-mond reclame en een relatiegeschenk kan ingezet worden om een nieuw product te promoten.

Brievenbus cadeau voor een collega

Daarnaast zijn brievenbus cadeaus ook geschikt voor uw werknemers en collega’s. Met dergelijke geschenken kunt u aan uw collega’s laten weten dat u hen waardeert. Daarnaast kunt u dit soort pakketten versturen als steuntje in de rug. Een ideaal brievenbus cadeau voor een collega is dit Kanjer Pakket. Hiermee laat u zien dat u de inzet van uw collega’s voor uw bedrijf waardeert. Wilt u ook iets leuks geven aan de kinderen van uw werknemers, dan is dit Kinder Pakket – Brievenbus een goede optie.

Welk brievenbus relatiegeschenk kiest u?

Het mooie aan een brievenbus cadeau bestellen bij PromoBee is dat u de keuze hebt uit een uitgebreid assortiment. Hierdoor kunt u iedereen verrassen met een passend cadeau, of het nu gaat om een collega of een zakelijke relatie. De pakketjes kunnen naar eigen wens en eigen budget ingevuld worden. Ze passen allen door de brievenbus. Een aantal mogelijkheden staan hieronder voor u op een rijtje.

Borrelpakket brievenbus

Een borrelpakket door de brievenbus? PromoBee maakt het mogelijk. Deze pakketten zitten vol met heerlijke snacks, bijvoorbeeld kaasjes of worstjes. Ook kan dit pakket een klein flesje rode wijn bevatten. Dat wordt helemaal genieten geblazen. Ideaal om uw werknemers mee te verrassen. Naast een borrel pakket is het ook mogelijk om te kiezen voor een Wijn Pakket. Bovendien kunt u deze pakketten laten voorzien van uw bedrukking naar keuze, bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf. Een andere leuke optie is het film pakket, de ideale snackjes om te verorberen tijdens een filmavondje.

Brievenbus pakket tulpen

Bloemen zijn een klassiek relatiegeschenk. Iedereen waardeert ze. Het is een leuke verrassing voor klanten, maar ook collega’s kunt u bloemen aanbieden. Dit kunt u bijvoorbeeld als steuntje in de rug doen. Binnen ons aanbod treft u het tulpen pakket aan. Tulpen zijn perfect om per post te versturen, omdat deze bloemen meerdere dagen zonder voeding en water kunnen. Zo weet u zeker dat de gemengde tulpen uit dit pakket in goede orde ontvangen zullen worden. Ook dit pakket kunt u geheel laten personaliseren.

Brievenbus cadeaus voor speciale dagen

Natuurlijk mogen we de speciale dagen van het jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een goed voorbeeld hiervan is ons paas pakket. De paasdagen zijn een perfect moment om een leuk presentje te sturen naar zakelijke relaties. Dit kunt u zomaar doen, maar u kunt dit pakket ook gebruiken om een nieuwe product te promoten of om een nieuwe website aan te kondigen. Werkt u samen met ziekenhuizen of andere zorginstellingen? Dan is de dag van de verpleging (12 mei) een goed moment om een presentje te sturen. Gelet op de pandemie verdienen de zorgkanjers een extra steuntje in de rug.

Sportief brievenbus relatiegeschenk

Gooit u het liever over een andere boeg, dan kunt u kiezen voor het sport pakket. Ook dit pakket past gewoon door de brievenbus. Dit pakket is ideaal als u uw werknemers wilt inspireren om meer te gaan sporten. Het is beter voor de gezondheid van uw collega’s en voor uw bedrijf als er meer gesport wordt. Dit relatiegeschenk is de perfecte motivator.

Brievenbus cadeau - sport

Inspelen op thema’s met een brievenbus relatiegeschenk

Het leuke aan brievenbus relatiegeschenken is het feit dat u kunt inhaken op diverse thema’s. Het hierboven genoemde sport pakket, wat motiverend werkt om meer te gaan sporten, is hier een goed voorbeeld van. Maar u kunt ook inhaken op de seizoenen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zomer pakket. Dankzij dit pakket, inclusief onder meer een zonnebril en een strandbal, zijn uw collega’s klaar voor de zomervakantie. Daarnaast is er het winter pakket, dat onder meer een warme muts en handschoenen bevat. Zo kunt u met uw brievenbus cadeau op diverse thema’s inspelen.

Brievenbus cadeau winterpakket

Relatiegeschenk door de brievenbus? Het kan bij PromoBee

Bij PromoBee is het mogelijk om een relatiegeschenk te laten bedrukken en vervolgens per post af te laten leveren. Wij produceren de producten in eigen huis, waardoor wij snel kunnen leveren. Bovendien kunnen wij op deze manier de kwaliteit waarborgen. De prijs is altijd all-in, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. De bedrukkingen zijn in een haarscherpe fotokwaliteit en Full Colour behoort tot de mogelijkheden. Kijkt u gerust eens rond binnen ons aanbod aan brievenbus geschenken. Ook kunt u een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Al binnen 1 minuut zal deze offerte in uw mailbox terug te vinden zijn.