Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Chopsticks

Bij PromoBee kun je allerlei horeca producten laten bedrukken, waaronder chopsticks. Dit is een uitkomst voor allerlei soorten restaurants: sushi restaurants en Aziatische restaurants, maar ook bijvoorbeeld All You Can Eat restaurants. Door chopsticks te laten bedrukken, kunnen ze voorzien worden van een unieke opdruk. Op bedrukte chopsticks kan van alles geplaatst worden, zowel afbeeldingen als tekst zijn mogelijk. Vaak wordt hierbij gekozen voor de naam en het logo van een restaurant, maar zelfs een slogan of de URL van je website zijn mogelijk. Bij PromoBee profiteer je bij iedere bestelling van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Waarom chopsticks bedrukken?

Bedrukte chopsticks zien er professioneel uit. Ze laten zien dat je op alle details let. Zo vormt het servies en bestek binnen je restaurant een geheel. Daarnaast kan het zijn dat je restaurant ook aan afhalen en bezorgen doet. Je levert in dat geval bedrukte chopsticks mee die klanten kunnen gebruiken. Dat wordt door klanten gewaardeerd, waarbij de bedrukking zorgt voor meer affiniteit en bekendheid met het restaurant. Bovendien kun je meer chopsticks meegeven, zodat mensen ze later kunnen gebruiken. Dat is niet alleen handig, maar het zorgt er ook voor dat mensen die bij je klanten komen eten de bedrukte eetstokjes te zien krijgen. Ze dienen hierdoor ook als reclamemiddel.

Chopsticks in allerlei varianten

Binnen het online aanbod van PromoBee heb je ruim de keuze op het gebied van chopsticks. Welke horeca producten je ook zoekt, wij hebben het en kunnen het voor je bedrukken. Kijk gerust eens rond binnen ons assortiment om te ontdekken wat de beste chopsticks zijn voor jouw restaurant. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor bedrukte sushi stokjes. Dit zijn herbruikbare chopsticks, waarbij een vulling met bamboe, plastic of melamine op aanvraag mogelijk is. Naast een normale bestelling, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor bedrukte eetstokjes met spoed. Deze chopsticks kunnen snel geleverd worden op het moment dat jij ze het hardst nodig hebt.

Eetstokjes laten bedrukken door PromoBee

Chopsticks bedrukken is één van de mogelijkheden waar je voor kunt kiezen bij PromoBee. Deze chopsticks worden in individueel bedrukte hoesjes geleverd. De mooie opdruk zal duidelijk zichtbaar zijn voor iedereen. Zo passen ze niet alleen uitstekend bij je restaurant of bar, maar de eetstokjes worden hierdoor in één klap omgetoverd tot promotiemiddel. Je kunt in grote getalen chopsticks bestellen via onze website. Hoe groter je inkoopt, hoe hoger de korting zal zijn. Deze korting kan oplopen tot meer dan 50%. Profiteer daarom nu en laat jouw chopsticks bedrukken door PromoBee.