Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Bier- en wijnkoelers

Metalen bier bucket of bier emmer laten bedrukken?

Een bedrukte bier bucket is een emmertje gemaakt van metaal. Dit bedrukte metalen emmertje is een handige manier om meerdere bieren tegelijkertijd koel te houden.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Metalen bier emmers bedrukken

Het bedrukken van een metalen bieremmer kan een geweldige manier zijn om uw merk of evenement te promoten en om een leuke sfeer te creëren. We hebben ook een aantal metalen bier emmers die we bedrukken vanaf 50 stuks. We hebben ook bier emmers in verschillende kleuren.  Bedruk u bieremmers voor een event of gewoon voor op het terras.

Gebruik van bedrukte Bier Bucket

Een bedrukte bier bucket is een handige manier om meerdere bieren tegelijkertijd koel te houden. Hier zijn enkele stappen om een ​​bier bucket op de juiste manier te gebruiken:

  1. Vul de bucket met ijs. Het is belangrijk om genoeg ijs toe te voegen om alle flessen of blikjes bier volledig te bedekken.
  2. Plaats de flessen of blikjes bier in de bucket. Zorg ervoor dat alle bieren volledig worden ondergedompeld in het ijs, zodat ze goed gekoeld blijven.
  3. Voeg eventueel nog meer ijs toe om de temperatuur te behouden. Als het ijs smelt, voeg dan meer toe om de bieren koud te houden.
  4. Haal de bieren uit de bucket met een tang of handschoenen om te voorkomen dat je handen nat worden van het smeltende ijs.
  5. Serveer de bieren op een dienblad of op een tafel waar gasten gemakkelijk toegang hebben tot de bieren.
  6. Vergeet niet om de bucket leeg te maken en schoon te maken na gebruik. Giet het resterende ijs en water weg en spoel de bucket schoon voordat je hem opbergt.

Door een bedrukte bier bucket te gebruiken, kunnen gasten genieten van gekoelde bieren tijdens een feestje of bijeenkomst. Het is een gemakkelijke en handige manier om meerdere bieren tegelijkertijd koel te houden. Een bedrukte bier emmers is ook een mooie manier om reclame te maken.

Wijnkoeler bedrukken?

Wil je een wijnkoeler laten bedrukken? Als je op zoek bent naar een manier om je merk te promoten of een persoonlijk tintje aan een cadeau te geven, dan kan het bedrukken van een wijnkoeler een goede optie zijn.  Houd er rekening mee dat de prijs van bedrukte wijnkoelers kan variëren afhankelijk van het aantal dat je bestelt, het type materiaal en het ontwerp dat je wilt laten afdrukken