Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Honden poepzakjes

Hondenpoep op straat is erg irritant. Maar met de bedrukte hondenpoepzakjes dispensers van PromoBee is dat verleden tijd. Met een ruime keuze uit verschillende bedrukte poepzakjes dispensers wordt er reclame voor je bedrijf gemaakt, terwijl je met de hond loopt. Erg handig zijn onze poepzakjes dispensers met desinfectie of met een zaklamp. Zo kun je ook ’s avonds nog gemakkelijk de hond uitlaten. Krijg een gratis 3D visualisatie binnen een uur van jouw bedrukte poepzakjes dispenser en krijg een gratis sample per post verstuurd. Mocht je advies nodig hebben, bel dan naar: 0528 – 85 11 55 of gebruik de gratis chat functie.

 

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Voordelen van bedrukte hondenpoep zakjes

Hondenpoep zakjes zijn producten die daadwerkelijk in het dagelijks leven gebruikt worden. Dit product heeft een functie, wat de kans vergroot dat dit promotieartikel gewaardeerd wordt door de ontvanger. Hoe functioneler een relatiegeschenk is, hoe blijer de ontvanger ermee is en hoe groter de kans is dat je via dit promotieartikel positieve associaties voor je bedrijf opwekt. Daarnaast vergroot een relatiegeschenk dat regelmatig door de ontvanger gebruikt wordt de kans dat andere mensen dit product zien. Het product valt op, waardoor meer mensen de naam en het logo van je bedrijf onder ogen komen. Zo promoot je jouw bedrijf op een slimme wijze aan de hand van een relatiegeschenk.

Wat maken bedrukte poepzakjes een goede keuze?

Bij onze online shop heb je  de keuze uit meerdere soorten cadeaus. Zo kun je bijvoorbeeld diverse varianten honden poepzakjes laten bedrukken. Goede voorbeelden hiervan zijn de bamboo poepzakjes dispenser of de poepzakjes dispenser met zaklamp. Je kunt zelf bepalen in welke kleur(en) je de hondenpoep zakjes laat bedrukken. Vaak wordt er gekozen om de naam en het logo van een bedrijf op ze zakjes weer te geven. Liever advies over jouw design? Neem contact op met onze designers.

Meerdere dierenproducten bedrukken

De bedrukte dierenproducten gaan lang mee. De dierenriem is bijvoorbeeld gecombineerd met een halsband. PromoBee heeft een ruim assortiment aan bedrukte dierenproducten. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Of op zoek naar advies voor het beste relatiegeschenk? Voor vragen of advies bel naar: 0528 – 85 11 55.