Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Eten & drinken

Binnen de categorie eten en drinken vind je diverse leuke relatiegeschenken en promotiematerialen voor zakelijke relaties. Deze artikelen kun je in meerdere kleuren laten bedrukken bij ons. Het mooie aan deze producten is dat ze niet alleen dienen als geschenk, maar dat ze daadwerkelijk dagelijks gebruikt kunnen worden. Het zijn nuttige relatiegeschenken. Daardoor zal de ontvanger er extra blij mee zijn. Bestel je jouw relatiegeschenken bij PromoBee, dan profiteer je van meerdere voordelen. Zo ontvang je van ons een gratis digitaal ontwerp, een gratis sample en gratis verzending. Onze prijzen zijn top en we staan je met raad en daad bij om het ultieme design te maken. Daarom kies je voor PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Honden drinkfles als relatiegeschenk

In Nederland hebben miljoenen mensen een hond als huisdier. De kans is dus aanzienlijk dat een honden drinkfles als promotiemateriaal of relatiegeschenk gewaardeerd zal worden door de ontvanger. Een honden drinkfles is een ideaal geschenk voor ieder bedrijf dat te maken heeft met dieren. Je hebt zelf de keuze als je een honden drinkfles laat bedrukken bij ons. Vele bedrijven kiezen voor het plaatsen van hun naam en het logo op de fles, maar die keuze is geheel aan jou. Doordat een drinkfles ook in het dagelijks leven bruikbaar is, is het naast relatiegeschenk ook uitstekend promotiemateriaal. Zo komen meer mensen de naam en het logo van je bedrijf onder ogen. Dit vergroot de kans op het aantrekken van nieuwe klanten.

Voerbakken als relatiegeschenk

Naast drinkflessen zijn voerbakken populaire relatiegeschenken uit ons assortiment. Ook dit is een prima cadeau voor zowel individuele zakelijke contacten als voor bedrijven met een focus op dieren. Je kunt zelf bepalen hoe jij de voerbakken laat bedrukken. Wij helpen je hier graag bij. Ook de voerbak is een product dat dagelijks gebruikt wordt. Cadeaus zijn leuk, maar ze worden extra leuk als ze de ontvanger ook van nut zijn.

Relatiegeschenken en promotiematerialen bestellen bij PromoBee

Of je nu voor voerbakken als promotiemateriaal kiest of honden drinkflessen als relatiegeschenk, je kunt altijd terecht bij PromoBee. Wij zorgen ervoor dat de naam en het logo van je bedrijf goed tot hun recht komen op dit artikel. Hierbij garanderen we een haarscherpe kwaliteit. Binnen een uur kunnen wij je een gratis 3D visualisatie leveren. Je ziet dus snel wat mogelijk is. Twijfel daarom niet langer, en bestel jouw relatiegeschenken bij PromoBee.