Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Riem

Ben je op zoek naar een passend relatiegeschenk of naar een geschenk voor klanten? Met de bedrukte dierenriemen weet je zeker dat je goed zit. Iedere hondenbezitter heeft zeker een zo’n riem in zijn bezit. Het leuke aan de riemen van PromoBee is de bedrukking. Deze ontwerp je namelijk zelf. Onze bedrukking is in haarscherpe fotokwaliteit en fullcolour is zelfs mogelijk. Bekijk snel onze dierenriemen en kies de riem die het best bij jouw bedrijf past. Ben je er nog niet uit wat de mooiste bedrukking is? Onze designers staan voor je klaar. Neem contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies naar 0528- 85 11 55.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

 Kenmerken van de bedrukte dierenriemen

De bedrukte dierenriem is gemaakt van resistent polyester met een lengte van 130 cm. Dit is ook geschikt voor grote honden. Het heeft een gewatteerd en versterkt handvat waardoor het lekker in de hand ligt. Zeker als de hond trekt is dit extra comfortabel. De metalen karabijnhaak heeft een verchroomde afwerking en is eenvoudig te bevestigen aan de halsband. De bedrukte dierenriemen zijn beschikbaar vanaf een oplage van 25 stuks. De hondenriem is haarscherp bedrukt

Voordelen van een bedrukte dierenriem

Het grootste voordeel van een bedrukte dierenriem is dat je automatisch reclame maakt, terwijl je bezig bent met iets wat dagelijks gedaan moet worden. Een win-win situatie dus. Terwijl je met de hond loopt heb je toch vaak aanspraak met mede hondeneigenaren. Die zullen dan jouw logo zeker zien. Bij PromoBee is de prijs van de bedrukte hondenriemen inclusief instelkosten, bedrukking en verzending. Er is een 3D visualisatie van jouw ontwerp beschikbaar binnen een uur en er kan een gratis sample per post worden verstuurd.