Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Halsband

Een halsband is een leuk promotieartikel voor diverse bedrijven. In ons land is de hond een geliefd huisdier. Miljoenen mensen hebben een hond als huisdier. De kans dat een zakelijke relatie een hond heeft is dus groot. Daarnaast is het mogelijk dat jouw bedrijf vele zakelijke contacten heeft met organisaties en bedrijven die met honden te maken hebben. Via onze webshop kun je een halsband laten bedrukken. Voor een zakelijke relatie met een hond is dit een ideaal relatiegeschenk. Bovendien tref je bij geen enkele andere webshop een lagere prijs aan. Daarnaast profiteer je bij ons van gratis online design, gratis verzending en gratis sample. Bestel daarom nu jouw bedrukte halsbanden bij onze online winkel.

 

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Waarom een halsband het perfecte promotieartikel is

Er zijn meerdere redenen om voor een halsband als relatiegeschenk te kiezen. Ten eerste is het een geschenk dat niet cliché is. Het is leuk bedacht en origineel. Hierdoor heeft dit promotieartikel ook meer kans om op te vallen onder mensen. Een halsband als relatiegeschenk geef je niet alleen maar als cadeau. Door een halsband te bedrukken voorzie je dit artikel van bijvoorbeeld de naam van je bedrijf of het logo. Hierdoor verander je dit geschenk in een manier om je bedrijf te promoten. Hoe beter dit product opvalt onder mensen, hoe meer mensen de naam en het logo van je bedrijf te zien krijgen. Dat vergroot de kans op het aantrekken van nieuwe klanten.

Een halsband als relatiegeschenk

Er zijn vele bedrijven die hun zakelijke contacten relatiegeschenken geven. Een dergelijk geschenk wordt altijd gewaardeerd, maar er zijn specifieke cadeaus die vaak gegeven worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte pen of een bedrukte tas. Prima cadeaus, maar ook wat cliché. Wil je opvallen, dan kies je voor iets origineels. Een halsband als relatiegeschenk kan absoluut als origineel getypeerd worden. Dit geschenk is helemaal een schot in de roos voor een zakelijk contact met een hond als huisdier. Bij ons heb je bovendien de keuze uit diverse kleuren. Je kunt de halsband zo opvallend maken als jij dat wil.

Halsband bedrukken door PromoBee

Als je een halsband wilt laten bedrukken, ben je bij onze online shop aan het juiste adres. Zo zijn er verschillende soorten halsbanden in ons assortiment te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bandana halsband, maar ook fluorescerende en reflecterende halsbanden behoren tot de mogelijkheden. Welke optie je ook kiest, je bent zeker van een uitstekende prijs. Er kan gevarieerd worden qua specifieke kleuren en de hoeveelheid kleuren waarvan een halsband voorzien wordt. Zo beschik je snel en voor een lage prijs over leuke relatiegeschenken voor jouw zakelijke contacten.

Verschillende dierenproducten met jouw opdruk

PromoBee is expert als het gaat om bedrukken van jouw promotieartikelen. Niet alleen voerscheppen behoren tot de mogelijkheden. Er is meer mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan: borstels, voerbakken en riemen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op met onze klantenservice.