Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Polsbandjes

Bent je op zoek naar polsbandjes die je kunt laten bedrukken? Kijk dan eens rond bij PromoBee! Of je nu armbandjes nodig hebt voor jouw evenement, vips, of als relatiegeschenk of promotieartikel voor jouw campagne: Je vindt het bij PromoBee. Wat dacht je van de klassieke rubberen bandjes? Of wellicht gaat jouw voorkeur uit naar de stoffen bandjes die ook vaak gebruikt worden op festivals. Wat jouw visie ook is, alle polsbandjes bij PromoBee worden bedrukt met jouw ontwerp in haarscherpe fotokwaliteit. Twijfel je tussen verschillende modellen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen jou gratis samples toesturen, zodat je de producten in het echt kunt bewonderen. Ook krijg je na het bestellen altijd binnen een uur een visueel ontwerp toegestuurd, zodat je kunt zien hoe het eindresultaat wordt. Bij PromoBee zit je zeker goed!

Toon prijs

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Polsbandjes voor ieder evenement

Organiseer je binnenkort een (groot) evenement dat alleen toegankelijk is voor mensen met een ticket of voor genodigden? Dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat niet zomaar iedereen kan binnen wandelen. Polsbandjes zijn de perfecte manier om dit te controleren. Geef een polsbandje aan iedereen die binnen mag komen en je kunt gemakkelijk controleren wie wel of niet toegang heeft tot jouw evenement. Bij PromoBee laat je de armbandjes ook gemakkelijk bedrukken met jouw ontwerp in haarscherpe fotokwaliteit, zodat de polsbandjes na jouw evenement ook nog een leuk aandenken zijn voor jouw gasten. Zo zullen jouw gasten het evenement en merk niet snel vergeten.

Armbandjes bedrukt met uw ontwerp

Bij PromoBee vind je armbandjes die jij kunt laten bedrukken in de hoogste kwaliteit. Of je nou een evenement organiseert of rubberen polsbandjes zoekt voor jouw campagne, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij PromoBee kun je de armbandjes voor jouw festival, evenement of campagne gemakkelijk laten bedrukken in haarscherpe fotokwaliteit. Voordat je bestelt kun je ook gratis samples aanvragen, zodat je de polsbandjes in het echt kunt vasthouden en ervaren. Eerst maak je een keuze uit één van de modellen en upload je jouw ontwerp. Je ontvangt dan binnen een uur een digitale visualisatie van jouw product, zodat je kunt controleren of het er uitziet zoals je voor ogen hebt. Een succesvol evenement of een knallende campagne begint dus bij PromoBee!

 

Silicone polsbandjes bedrukken?

Bent u op zoek naar een siliconen polsbandje? Deze silicone polsbandjes worden vaak gebruikt voor een event, of een actie gericht op een goed doel. De siliconen bedrukte polsbandjes duiden aan dat je ergens lid van bent. Een voorbeeld is het Amstrong bandje. Het is zoewel mogelijk de bandjes te graveren, bedrukken of blanco te bestellen.  Heeft u haast dan is een blanco silicone bandje wellicht de beste optie.