Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Polsbandjes - festivalbandjes bedrukken

Bent je op zoek naar polsbandjes of festival bandjes die je kunt laten bedrukken? Kijk dan eens rond bij PromoBee! Of je nu siliconen armbandjes nodig hebt voor jouw evenement, vips, of als relatiegeschenk of promotieartikel voor jouw campagne: Je vindt het bij PromoBee. Wat dacht je van de klassieke rubberen bandjes? Of wellicht gaat jouw voorkeur uit naar de stoffen festival bandjes die ook vaak gebruikt worden op festivals. Wat jouw visie ook is, alle bedrukte polsbandjes bij PromoBee worden bedrukt met jouw ontwerp in haarscherpe fotokwaliteit. Twijfel je tussen verschillende modellen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen jou gratis samples toesturen, zodat je de producten in het echt kunt bewonderen. Ook krijg je na het bestellen altijd binnen een uur een visueel digitaal ontwerp toegestuurd, zodat je kunt zien hoe het eindresultaat wordt. Bij PromoBee zit je zeker goed!

Toon prijs

Toont alle 15 resultaten

Sorteer op

Polsbandjes voor ieder evenement

Organiseer je binnenkort een (groot) evenement dat alleen toegankelijk is voor mensen met een ticket of voor genodigden? Dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat niet zomaar iedereen kan binnen wandelen. Bestrukte polsbandjes of festival armbandjes zijn de perfecte manier om dit te controleren. Geef een bedrukt polsbandje aan iedereen die binnen mag komen en je kunt gemakkelijk controleren wie wel of niet toegang heeft tot jouw evenement. Bij PromoBee laat je de armbandjes ook gemakkelijk bedrukken met jouw ontwerp in haarscherpe fotokwaliteit, zodat de polsbandjes na jouw evenement ook nog een leuk aandenken zijn voor jouw gasten. Zo zullen jouw gasten het evenement en merk niet snel vergeten.

Armbandjes bedrukt met uw ontwerp

Bij PromoBee vind je armbandjes of festival bandjes die jij kunt laten bedrukken in de hoogste kwaliteit. Of je nou een evenement organiseert of rubberen polsbandjes zoekt voor jouw campagne, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij PromoBee kun je de armbandjes voor jouw festival, evenement of campagne gemakkelijk laten bedrukken in haarscherpe fotokwaliteit. Voordat je bestelt kun je ook gratis samples aanvragen, zodat je de polsbandjes in het echt kunt vasthouden en ervaren. Eerst maak je een keuze uit één van de modellen en upload je jouw ontwerp. Je ontvangt dan binnen een uur een digitale visualisatie van jouw product, zodat je kunt controleren of het er uitziet zoals je voor ogen hebt. Een succesvol evenement of een knallende campagne begint dus bij PromoBee!

Silicone polsbandjes bedrukken?

Bent u op zoek naar een siliconen polsbandje? Deze silicone polsbandjes worden vaak gebruikt voor een event, of een actie gericht op een goed doel. De siliconen bedrukte polsbandjes duiden aan dat je ergens lid van bent. Een voorbeeld is het Amstrong bandje. Het is zoewel mogelijk de bandjes te graveren, bedrukken of blanco te bestellen.  Heeft u haast dan is een blanco silicone bandje wellicht de beste optie.

Silicone snel laten bedrukken

Momenteel zijn siliconen polsbandjes de meest modieuze accessoires onder jongeren. De siliconen polsbandjes zijn zowel te gebruiken voor promotionele doeleinden, als cadeau voor een klant of als clubpas, etc. Goed zichtbare, zachte en toch duurzame siliconen polsbandjes zijn er in verschillende kleuren, soorten en uitvoeringen. Standaard bandafmetingen: voor volwassenen, tieners en kinderen. De inscriptie kan convex zijn, in reliëf gemaakt of door permanente verf aan te brengen. Siliconenbanden zijn beschermd tegen UV-straling, zout en zoet water, verliezen hun vorm niet, rekken niet uit, zijn bestand tegen verschillende temperaturen van -30C tot +25C en het belangrijkste is dat ze geen allergieën veroorzaken. Als onderdeel van het concert kun je siliconenbandjes kopen, er een logo of een andere symboliek op plakken.

Geschiedenis van siliconen polsbandjes

De geschiedenis van siliconen polsbandjes begon in 2004. Ruiter Lance Armstrong gebruikte ze om geld in te zamelen voor zijn kankerstichting. Gele siliconen polsbandjes werden in veel winkels, bars en restaurants verkocht. In de zomer van 2004 werden gele siliconen polsbandjes razend populair, met een winst van meer dan $ 25 miljoen in de eerste zes maanden na hun introductie in de verkoop. Kort nadat ze deze siliconen polsbandjes hadden verkocht, begonnen veel andere goede doelen ze in hun programma’s te gebruiken. Heb je ooit polsbandjes gezien die soms bij McDonald’s worden verkocht? Ze zijn gemaakt van siliconen. Siliconen banden zijn mooi, zichtbaar en comfortabel. Daarom zijn ze een integraal onderdeel geworden van de jeugdmode.Als je kijkt naar de armbanden van een tiener, kun je interesses, hobby’s, waar de persoon in geïnteresseerd is, naar welke muziek hij of zij luistert, enz. identificeren.

Beroemdheden die siliconen polsbandjes droegen

In 2004 werden siliconen polsbandjes gedragen door veel van Lance Armstrongs Tour de France-collega’s. Ze werden ook gretig gedragen door verschillende categorieën mensen: presidentskandidaten, nieuwslezers, artiesten en atleten over de hele wereld, enz. Siliconen polsbandjes zijn een integraal onderdeel geworden van de moderne levensstijl …

Siliconen banden – onze specialiteit!

Kleurrijke siliconen polsbandjes met logo zijn erg populair, eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken, goedkoop te produceren, waarmee u reclame kunt maken voor uw merk en tegelijkertijd geld kunt inzamelen voor de organisatie van liefdadigheidsevenementen. Kies een kleur uit het pantone-palet. Creëer je eigen ontwerp en breng je stoutste verlangens tot leven. Flexibele en stijlvolle siliconen banden zijn er in verschillende maten, dus ze zijn absoluut geschikt voor iedereen. Ze zijn perfect voor kinderen, tieners en volwassenen.

Fabricage en levering van siliconen banden

We hebben ervaring opgedaan en hierdoor zijn we onze klanten razendsnel van dienst. U kunt op ons vertrouwen – snelle verzending en elke stap van de productie van siliconen polsbandjes, verfijnd tot in het kleinste detail. Dankzij dit werk ontvangt u op tijd en in uitstekende kwaliteit siliconen polsbandjes voor uw evenement!

 

Festival bandjes bedrukken met spoed?

Festival bandjes bedrukken kan een geweldige manier zijn om de identiteit van uw evenement te versterken en tegelijkertijd een herinnering te geven aan de bezoekers. Hier zijn de stappen die u kunt volgen om festival bandjes te laten bedrukken:

 

  1. Kies het type bandje: Er zijn verschillende soorten festival bandjes beschikbaar, zoals siliconen polsbandjes, stoffen polsbandjes en tyvek polsbandjes. Elke optie heeft zijn eigen voordelen en prijzen, dus kies het type bandje dat past bij uw evenement en budget.
  2. Kies het ontwerp: Bedenk welk ontwerp u wilt laten bedrukken op het festival bandje. Dit kan bijvoorbeeld de naam en het logo van uw evenement zijn, of een creatief ontwerp dat de sfeer van het festival weergeeft. Zorg ervoor dat het ontwerp past bij de kleur van het bandje en duidelijk leesbaar is.
  3. Bestel de bandjes: Als u tevreden bent met het ontwerp en de offerte, kunt u de bandjes bestellen. Houd er rekening mee dat u de juiste maat en kleur selecteert en dat u het aantal bandjes bestelt dat u nodig heeft voor uw evenement.
  4. Ontvang de bandjes: Zodra de bandjes zijn bedrukt, zullen ze naar u worden verzonden.
  5. Uitdelen van de bandjes: Zorg ervoor dat u de bandjes op een efficiënte manier uitdeelt aan de bezoekers van uw evenement. U kunt ze bijvoorbeeld bij de ingang van het festival uitdelen of ze op een centrale locatie neerleggen zodat de bezoekers ze zelf kunnen pakken.

Door deze stappen te volgen, kunt u eenvoudig en snel festival bandjes laten bedrukken voor uw evenement. Het kan een geweldige manier zijn om de sfeer van het festival te versterken en om een blijvende herinnering te geven aan de bezoekers.