Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Powerbanks

Op zoek naar een functioneel relatiegeschenk? Neem dan eens een kijkje bij Promobee. Je hebt de keuze uit twee verschillende modellen, in diverse kleuren. Er zit zeker een powerbank bij die past bij jouw bedrijf. Door de scherpe prijs is de powerbank goed inzetbaar als relatiegeschenk of promotieartikelen tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Alle powerbanks zijn namelijk te bedrukken met opdruk naar keuze. Hierdoor komt jouw logo of boodschap komt elke keer voorbij wanneer jouw klant of zakenrelatie de powerbank gebruikt. Bestellen bij PromoBee is erg gemakkelijk. Upload jouw ontwerp en ontvang binnen één uur een visuele proefdruk. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze klantenservice.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Bedrukte Powerbanks

Een powerbank bedrukt met jouw eigen logo of tekst is een krachtig relatiegeschenk. Door jouw logo op een powerbank te laten drukken, zet je jouw boodschap letterlijk en figuurlijk kracht bij. De handige gadget is namelijk de perfecte give-away voor beurzen, evenementen en campagnes. Een powerbank is gemakkelijk mee te nemen. Jouw klant of zakenpartner heeft deze altijd in z’n zak of tas. Het is een musthave voor mensen die lange vliegreizen maken of graag naar festivals gaan. Om toch niks te missen, biedt een powerbank uitkomst. Jouw klant of business partner wordt op deze manier elke keer herinnert hoe je hen uit de brand helpt op momenten zonder oplader in de buurt.

PromoBee’s bedrukte powerbank

Stel je het eens voor: jouw klant gaat op zakenreis en moet een lange vliegreis maken. Een paar uur nadat hij in het vliegtuig is gestapt, merkt hij dat zijn telefoon leeg begint te raken en dat er geen stopcontact is. Toch moet hij nog een paar belangrijke telefoontjes plegen. Hij kijkt in zijn tas en ziet daar een powerbank liggen, compleet in jouw huisstijl. Deze powerbank heb je hem met kerst gegeven als relatiegeschenk: ‘voor een energiek nieuwjaar’. Hij pakt de powerbank en binnen no time is zijn telefoon weer volledig opgeladen en kan hij zijn reis weer zonder zorgen voortzetten. Met een powerbank, bedrukt met jouw logo, laat je ongetwijfeld een goede indruk achter bij jouw klanten en relaties!