Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Sleutelhangers

Het ideale hebbedingetje dat ervoor zorgt dat je je sleutels niet kwijtraakt, is natuurlijk de sleutelhanger. Sleutels zijn voorwerpen die elke dag worden gebruikt. Echt opvallen doe je dus met een sleutelhanger, die jouw werknemers, klanten en zakenrelaties elke dag meerdere keren in hun hand hebben. Bij PromoBee vind je verschillende sleutelhangers die je compleet kunt personaliseren, zodat ze passen bij het bedrijf en jouw huisstijl. Maak je ontwerp, upload het en wij gaan ermee aan de slag om jouw sleutelhangers te bedrukken. Uiteraard kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice als je verschillende producten wilt vergelijken. Wij geven je het advies dat nodig is om een goede keuze te maken voor jouw perfecte sleutelhanger.

Toon prijs

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

Ontwerp jouw eigen sleutelhanger

Bij PromoBee gaan we verder dan alleen het bedrukken van sleutelhangers. Zo kun je bij ons ook sleutelhangers bestellen, compleet in jouw eigen design. Kies bijvoorbeeld voor een enkelzijdige 2D-sleutelhanger, een dubbelzijdige 2D-sleutelhanger of pak groots uit en ga voor de 3D-sleutelhanger. Heb je toch liever een bedrukte sleutelhanger? Ook dan biedt ons assortiment voldoende keuze. Voor het bedrukken van metalen, houten of rubberen sleutelhangers draaien wij onze hand niet om. Daarnaast hebben wij ook de populaire sleutelhanger met het winkelmuntje in ons assortiment. Wanneer jouw medewerkers, klanten of zakenrelaties elke keer tijdens de boodschappen jouw logo of ontwerp tegenkomen zorgt dat voor goede reclame!

Sleutelhangers bedrukken

Een sleutelhanger hoort praktisch en opvallend te zijn. Een eenvoudige sleutel zonder een sleutelhanger is namelijk makkelijk kwijt te raken in het huishouden of op kantoor. Met een visueel opvallende sleutelhanger zijn jouw sleutels makkelijker te vinden en raak je ze niet meer kwijt. Bovendien helpen sleutelhangers om verschillende sleutelbossen uit elkaar te kunnen houden. Bij PromoBee vind je verschillende soorten sleutelhangers die je gemakkelijk kunt laten bedrukken met jouw eigen design.