Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Slapwraps bedrukken

Slap wraps bedrukken?

Slap wraps bedrukken we al vanaf 50 stuks. Snelle levertijden. Wil je ook bedrukte slap wraps bestellen?  Vraag dan snel een offerte en digitaal voorbeeld aan.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Slap wraps bedrukken?

Een slap wrap wordt ook wel een klaparmband genoemd. Slap wraps zijn gemaakt van pvc en zijn erg flexibel waardoor ze makkelijk om een arm worden geslagen. Slap wraps zijn gemaakt van reflecterend materiaal waardoor ze bij gebruik goed opvallen. Ze kunnen volledig bedrukt worden en zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. Een slap wrap is een soort armband die om de pols of enkel wordt gedragen en die met een zweepslag omgerold kan worden om zichzelf strak om de arm of enkel te wikkelen. Het kan een geweldige promotietool zijn voor jouw bedrijf, evenement of organisatie.

Slap wraps in verschillende kleuren bedrukken

Slap wraps hebben we in verschillende kleuren. Waardoor je groepen mensen makkelijk uit elkaar kunt houden. Ze hebben een reflecterende werking.

Slap wraps voor het sporten bedrukken

Een slap wrap met reflectie bedrukken? Met een bedrukte slap wrap val je extra op tijdens het sporten. Door de reflectie in de slapwrap reflecteert deze wanneer er met een licht op geschenen wordt. Ideaal voor tijdens het wandelen, hardlopen of fietsen tijdens donkere of mistige weersomstandigheden.

Reflecterende armband bedrukken

Een slap wrap word ook wel een reflecterende armband genoemd en kan volledig van boven tot onder bedrukt worden. Heb je met spoed een reflecterende armband of slap wrap nodig? Neem dan contact met ons op! Een slap wrap is een populair promotieartikel dat om de pols kan worden gewikkeld en zichzelf strak om de pols slaat wanneer deze wordt losgelaten.

Lichtgevende armband bedrukken

Val op tijdens het sporten of hardlopen als het donker is buiten. Deze reflecterende armbanden zijn te bedrukken en al leverbaar vanaf 50 stuks.

Wat is een slap wrap?

Een “slap wrap” is een handig en populair type reflecterend armbandje dat vaak wordt gebruikt voor hardlopen, fietsen of andere activiteiten bij weinig licht. Het bestaat uit een dunne strook van reflecterend materiaal dat is bevestigd aan een flexibele en buigzame kern. Het armbandje kan eenvoudig om de pols, enkels of andere delen van het lichaam worden geslagen, en de flexibele kern zorgt ervoor dat het zich gemakkelijk aanpast aan verschillende maten.

De term “slap wrap” komt van de manier waarop het armbandje wordt bevestigd. Het armbandje kan “geslagen” of “geklikt” worden rond het lichaamsdeel, waardoor het stevig op zijn plaats blijft zitten. Dit maakt het gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder dat er gespen of klittenband nodig zijn. Het reflecterende materiaal zorgt ervoor dat de drager beter zichtbaar is bij weinig licht, waardoor de veiligheid tijdens buitenactiviteiten wordt vergroot.

Safety slap wrap bedrukken?

Een safety slap wrap, ook wel bekend als een reflecterend armbandje, is van nature al ontworpen om op te vallen in omstandigheden met weinig licht. Door dit nuttige accessoire te voorzien van een bedrukking, wordt het een krachtig promotiemiddel of een gepersonaliseerd veiligheidsitem.