Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

slapwrap bedrukken

Slapwraps bedrukken?

Slapwraps berukken we al vanaf 50 stuks. Selle levertijden. Wilt u ook bedrukte slapwraps bestellen. Vraag dan snel een offerte en een proefdruk aan.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Slapwraps bedrukken?

Een slapwrap wordt ook wel een klaparmband genoemd. Slapwraps zijn gemaakt van pvc en zijn erg flexibel waardoor ze makkelijk om een arm worden geslagen. Slapwraps zijn gemaakt van reflecterend materiaal waardoor ze bij gebruik goed opvalen. Slapwraps kunnen volledig bedrukt worden en zijn beschikbaar in veel verschillede kleuren. Een slapwrap is een soort armband die om de pols of enkel wordt gedragen en die met een zweepslag omgerold kan worden om zichzelf strak om de arm of enkel te wikkelen. Het kan een geweldige promotietool zijn voor uw bedrijf, evenement of organisatie.

Slapwraps in verschillende kleuren bedrukken

Slapwraps hebben we in verschillende kleuren. Waardoor je groepen mensen makkelijk uit elkaar kunt houden. Slapwraps worden ook vaak gebruikt bij in het ziekenhuis het registreren van de ernst van verwondingen. Slaprwaps hebben een refelcterende werking wanneer je met een lamp erop schijnt reflecteert deze.

Slapwraps voor het sporten bedrukken

Een slapwrap met reflectie bedrukken? met een bedrukte slapwrap valt u extra op tijden het sporten.  Door de reflectie in de slapwrap reflecteert deze wanneer er met een licht op geschenen wordt. Ideaal voor tijden het wandelen hardlopen of fietsen tijden donkere of mistige weersomstandigheden.

Reflecterende armband bedrukken

Een slapwrap word ook wel een refelcterende armband genoemd. en kan volledig van boven tot onder bedrukt worden. Heeft u met spoed een refelecterende armband of slapwrap nodig neem dan contact met ons op. Een slapwrap is een populair promotieartikel dat om de pols kan worden gewikkeld en zichzelf strak om de pols slaat wanneer deze wordt losgelaten