Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Een relatiegeschenk voor Pasen: wat zijn de mogelijkheden?

Overweeg je om met Pasen een relatiegeschenk te versturen naar je klanten of zakelijke relaties? Of ben je op zoek naar een paas geschenk voor je personeel of voor de leden van je vereniging? Je hebt diverse mogelijkheden als je op zoek bent naar een relatiegeschenk om tijdens Pasen te geven. In deze blog vertellen we er meer over. Hierbij vertellen we je onder meer waarom een relatiegeschenk tijdens Pasen een goed idee is, aan wie je een paas geschenk cadeau kan doen, wat je opties zijn en dat een paas geschenk per brievenbus bezorgd kan worden.

Waarom geef je met Pasen een relatiegeschenk?

Pasen bestaat uit twee feestdagen: Eerste Paasdag op zondag en Tweede Paasdag op maandag. Omdat dit traditionele feestdagen zijn, heeft vrijwel iedereen vrij tijdens Pasen. Bij Pasen horen een aantal tradities, zoals bijvoorbeeld het zoeken van paaseitjes en een paasontbijt. Deze feestdagen kunnen door je bedrijf gememoreerd worden met behulp van een relatiegeschenk voor Pasen.

brievenbus cadeau met paasartikelen

Met behulp van de geschenken uit ons assortiment kun je Pasen nog leuker maken voor klanten, zakelijke relaties, medewerkers en leden. Dat zorgt voor meer affiniteit en loyaliteit richting jouw merk. Bovendien kunnen andere mensen jouw bedrukte paas geschenken te zien krijgen, wat de naamsbekendheid van je bedrijf of vereniging vergroot. Simpelweg door blootgesteld te worden aan de naam en het logo van je bedrijf, wordt de kans groter dat potentiële klanten gebruik gaan maken van jouw producten of diensten. Tijdens Pasen relatiegeschenken geven heeft dus meerdere voordelen.

Een relatiegeschenk tijdens Pasen voor klanten

Relatiegeschenken kun je cadeau doen aan bestaande klanten en andere zakelijke relaties, bijvoorbeeld leveranciers. Tegen aantrekkelijke prijzen kun je middels een paas relatiegeschenk een flinke impact hebben. Via een paas geschenk kun je hen laten merken dat ze belangrijk voor je zijn. Op directe wijze bereik je jouw doelgroep. Bovendien doe je aan identiteit building. Via een relatiegeschenk draag je uit dat jouw bedrijf klanten echt waardeert.

Bovendien worden dit soort cadeaus altijd gewaardeerd. Hierdoor ontstaan er positievere attitudes richting jouw bedrijf. Het vergroot ook de loyaliteit die mensen voelen richting jouw merk. Dat is goed voor de bestaande relatie, want het behouden van bestaande klanten is een stuk goedkoper in vergelijking met het binnenhalen van nieuwe klanten. Tegelijkertijd dienen relatiegeschenken, dankzij hun bedrukking, ook als promotieartikel. Met een goed cadeau kun je dus ook de naamsbekendheid van je bedrijf of vereniging vergroten en nieuwe klanten of leden aantrekken.

Een paas geschenk voor je personeel

Je kunt tijdens Pasen een relatiegeschenk cadeau doen aan je klanten of andere zakelijke relaties, maar ook het personeel van je bedrijf of de leden van je (sport)vereniging mogen niet vergeten worden. Dag in, dag uit zetten zij zich in voor jouw onderneming of vereniging. Hun harde werk kan beloond worden met één van de leuke paas geschenken uit ons aanbod. Op deze manier laat je zien dat hun werk gewaardeerd wordt. Een paas geschenk voor je personeel is een attent bedankje. Bovendien stimuleert het medewerkers en leden om zich voor de volle 100% in te blijven zetten.

Welk paas geschenk kies je?

Bij PromoBee heb je de keuze uit allerlei leuke relatiegeschenken voor Pasen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leuk paas pakket. Dergelijke pakketten bevatten meerdere leuke verrassingen. Natuurlijk mogen ook paaseitjes niet ontbreken binnen ons aanbod. Paaseitjes zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

Zo is er nog veel meer mogelijk, van een pakketje bloembollen tot aan een vogelhuisje. Bij ieder relatiegeschenk bepaal je zelf wat er op te zien is. Je kunt kiezen voor zowel tekst als afbeeldingen. Vaak wordt er gekozen voor de naam en het logo van je bedrijf of vereniging, maar je kunt bijvoorbeeld ook de URL van je website of een slogan laten drukken op een paas geschenk.  

Paas geschenk door de brievenbus

Het mooie aan de paas geschenken uit ons assortiment is dat ze door de brievenbus passen. Het versturen van relatiegeschenken wordt zo gemakkelijker dan ooit. Een goed voorbeeld hiervan is dit Pasen Brievenbus Cadeau. Dit geschenk bevat meerdere lekkernijen en past toch zonder problemen door de brievenbus. Maar je kunt ook voor dit Pasen Brievenbus Pakket Bloemen kiezen. Voor welk paas geschenk door de brievenbus je ook kiest, je profiteert altijd van gratis verzending door heel Nederland.

Relatiegeschenk voor Pasen bestellen bij PromoBee

Of je nu kiest voor een paas geschenk voor klanten of een paas geschenk voor personeel of leden, binnen het uitgebreide assortiment van PromoBee zul je zonder twijfel slagen. Wij zorgen voor haarscherpe bedrukkingen die voor iedereen goed zichtbaar zijn. Bij iedere bestelling profiteer je van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Bovendien loopt de korting per stuk flink op hoe meer je inkoopt. De prijs is all in, dus je weet waar je aan toe bent. Kijk gerust eens rond binnen ons aanbod en laat jouw brievenbuscadeau voor Pasen bedrukken bij PromoBee.