Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

EK 2024 wedstrijdschema bedrukken

Het EK 2024 komt eraan! Daarom is nu het ideale moment om een speelschema te laten bedrukken bij PromoBee. Op een speelschema voor het EK 2024 zie je wanneer iedere wedstrijd gespeeld wordt. Daarom is zo’n schema perfect voor iedere voetbalfan. Daarnaast is een speelschema ideaal voor iedereen die aan een EK poule deelneemt, of je dit nu doet met collega’s of met vrienden. Dankzij een schema mis je geen wedstrijd van het Nederlands Elftal. Daarom laat je jouw speelschema’s bedrukken door PromoBee. Bovendien profiteer je bij iedere bestelling van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Waarom laat je een EK speelschema bedrukken?

Tijdens een EK of WK wil iedereen graag weten wanneer het Nederlands Elftal speelt. Bovendien zijn er genoeg voetbalfans die exact willen weten wanneer iedere wedstrijd plaatsvindt. Dankzij een speelschema kun je de datum en tijd van iedere WK wedstrijd opzoeken. Je hebt het zo bij de hand. Bovendien is er achter iedere wedstrijd ruimte om een voorspelling in te vullen dan wel de uitslag op te schrijven. Perfect voor klanten en andere zakelijke relaties die een eigen WK poule hebben. Als bedrijf kun je zo op een leuke manier inhaken op dit grote evenement. Daarom laat je een speelschema bedrukken bij PromoBee.

De voordelen van een EK speelschema

Miljoenen mensen kijken dagelijks naar de wedstrijden die gespeeld worden op het WK. Vooral de wedstrijden van het Nederlands Elftal trekken een hoop kijkers. Het houdt de mensen bezig. Daarom is het aan te raden om als onderneming of vereniging hierop in te haken. Bij ons kun je een speelschema laten bedrukken. Dit schema kun je laten voorzien van zowel tekst als afbeeldingen, bijvoorbeeld de naam en het logo van je bedrijf. Op deze manier personaliseer je een EK speelschema en tover je het om tot een uitstekend zakelijk relatiegeschenk.

Doordat je een speelschema voor het EK 2024 laat voorzien je naam en logo, is dit relatiegeschenk ook meteen een promotieartikel. Andere mensen zien dit speelschema, wat de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om meerdere soorten speelschema’s te laten bedrukken. Zo kun je kiezen voor een standaard speelschema voor het EK 2024, maar een speelschema poster voor het EK 2024 behoort ook tot de mogelijkheden. Op beide varianten zie je wanneer de wedstrijden gespeeld worden en kun je eenvoudig eindstanden invullen. De poster kan simpel opgehangen worden.

EK SPEELSCHEMA BEDRUKKEN?

Bij PromoBee kun je diverse relatiegeschenken en promotieartikelen voor je bedrijf laten bedrukken, waaronder speelschema’s. Met dit sportieve weggevertje haak je perfect in op het EK 2024 in Duitsland. Bij ons profiteer je bij iedere bestelling van snelle service en een hoge kwaliteit. Bovendien is de prijs all-in, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. De korting per stuk loopt op hoe meer speelschema’s je in één keer bestelt. Kijk gerust eens rond binnen ons aanbod en laat jouw speelschema’s bedrukken door PromoBee.

 

EK 2024 wedstrijdschema bedrukken

Maak er een leuke competitie van een vul de standen in van alle EK wedstrijden.