Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Ijzeren Medailles bedrukken

Medaille bedrukken?

Een medaille is mooi aandenken

Product samenstellen

Vanaf  1,41

1. Aantal
Wijzigen
2. Soort halslint
Wijzigen
3. 3 winnaars medailles
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk woensdag 15 mei - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat open tot 18:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Ijzeren Medailles bedrukken

  • Levering uiterlijk woensdag 15 mei
  • Minimum afname: 100 stuks

> Een medaille is mooi aandenken Uw eigen medailles bedrukken kan al vanaf 100 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Medailles bedrukken?

Op maat gemaakte ijzeren medailles met jouw geëmailleerde ontwerp met V-gestikte halslinten.
De medailles hebben een ontwerp van zacht emaille aan de voorzijde, dat een licht verzonken textuur heeft vanwege de dikte van de emaille verf. Optioneel kun je een verhoogd of verzonken logo-ontwerp aan de achterzijde toevoegen.
Individuele namen en nummers kunnen aan de achterzijde van elke medaille worden gegraveerd, allemaal in hetzelfde bestaande lettertype en verstrekt in Excel.
Afwerkingskleuren en winnende medailles: kies uit 8 verschillende afwerkingskleuren en kies degene die het beste bij jouw ontwerp past. We bieden ook de unieke optie om de “3 winnende medailles” op te nemen voor de eerste plaats, de tweede plaats en de derde plaats. Kies uit de 2 sets van 3 afwerkingskleuren met elk een uniek nummer en/of naam aan de achterzijde.
Voorbeeld: als je 100 stuks bestelt, ontvang je 97 medailles in de geselecteerde afwerking plus 3 stuks in de winnende kleuren naar jouw keuze.
IJzer
IJzer is goedkoper dan zinklegering, vanwege de lagere grondstofkosten en het eenvoudigere productieproces. IJzeren medailles kunnen ook worden ontworpen met kleinere details, maar het ontwerp mag geen openingen bevatten en kan mogelijk niet zo nauwkeurig en gedetailleerd zijn als zinklegering.
IJzeren medailles hebben een dikte van ca. 2mm en kunnen worden gemaakt in maten tot ongeveer 50 mm. Neem contact met ons op voor grotere maten of kies een van onze zinklegering medailles die kunnen oplopen tot ongeveer 65 mm.
Halslinten
Het bevestigen van het halslint aan de ijzeren medailles wordt uitsluitend aangeboden met de klassieke V-steek.
Kies voor halslinten van fijn polyester met sublimatie aan beide zijden met jouw full colour ontwerp, of kies voor de effen gekleurde halslinten en voeg optioneel een zeefdruklogo toe aan één of beide zijden.
Zacht emaille
Zacht emaille heeft een licht verzonken textuur vanwege de dikte van de emailleverf en is goedkoper dan de gladde, glasachtige afwerking van imitatie hard emaille.
IJzer
IJzer is goedkoper dan zinklegering, vanwege de lagere grondstofkosten en het eenvoudigere productieproces. IJzeren medailles kunnen ook worden ontworpen met kleinere details, maar het ontwerp mag geen openingen bevatten en kan mogelijk niet zo nauwkeurig en gedetailleerd zijn als zinklegering.
IJzeren medailles kunnen worden gemaakt in maten tot ongeveer 50 mm. Neem contact met ons op voor grotere maten of kies een van onze zinklegering medailles die kunnen oplopen tot ongeveer 65 mm.

 

Aantal
100
250
500
1000
2500
5000
10000
Soort halslint
Full colour / V-steek lint
Effen kleur/ V-steek lint
3 winnaars medailles
Geen(Alle medailles zijn gelijk)
JA 1 GOUD - 1 NIKKEL - 1 KOPER
JA 1 ANTIEK GOUD - 1 ANTIEK NKKEL- 1 ANTIEK KOPER

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ijzeren Medailles bedrukken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *