Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Zwaaivlaggetjes

Zwaaivlaggetjes bedrukken?

Bent u opzoek naar zwaaivlaggetjes voor uw evenement? Dan bent u bij Promobee op het juiste adres! Op bedrukte zwaai vlaggetjes kunnen namelijk gemakkelijk uw eigen logo of slogan bedrukken. Bedrukte zwaaivlaggetjes zijn al leverbaar vanaf 25 stuks. En met spoed binnen 3 werkdagen geleverd. Wilt u zwaaivlaggetjes laten bedrukken vraag dan snel een offerte aan.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Zwaaivlaggetjes bedrukken?

Wilt u zwaaivlaggetjes bedrukken voor een evenement? Of bedrukte zwaaivlaggrtjes oor een sportwedstrijd of intocht van sinterklaas? Er is verschillende keuze uit de bedrukte zwaai vlaggetjes namelijk plastic stokjes en van hout. De papieren zwaai vlaggetjes zijn uitermate geschikt voor éénmalig of voor binnen gebruik om bijvoorbeeld te gebruiken bij evenementen of om iemand te verwelkomen. De papieren zwaai vlaggen zijn FSC gecertificeerd wat betekend dat het om duurzaam papier gaat. De plastic vlaggen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten evenementen, doordat het scheur vast is en water kan hebben heeft het vlaggetje een langere levensduur.

Zwaaivlaggetjes bedrukken voor u event?

Het bedrukken van zwaaivlaggetjes is een geweldige manier om uw bedrijf of merk te promoten tijdens evenementen.

Zwaaivlaggetjes worden veelal gebruikt bij sportevenementen, intochten, jubelea, protesten, voetbalwedstijden. Deze bedrukt zwaaivlaggetjes kunnen natuurlijk gebruikt worden voor veel mee doeleinden.

De zwaaivlaggen hebben formaat A5 (21×14,8). Er is keuze uit een stokje van plastic of een stokje van hout. Voor een eigen bedrukking of een groter aantal dan 10000 stuks adviseren wij u om contact op te nemen.

De zwaaivlaggetjes met bedrukking worden standaard geleverd met een full colour bedrukking.

 

Zwaai vlaggetjes bedrukken vanaf 25 stuks.

Zwaaivlaggetjes bedrukken we al vanaf 25 stuks. Zodat iederen die een vlaggetje wenst, dit zou kunnen afnemen. Onze bedrukte zwaaivlaggetjes leveren we al binnen 3 werkdagen.

Zwaaivlaggetjes bedrukken voor EK voetbal

Wilt u in u cafe kantine en of  evenement een extra sfeer geven dan is een bedrukt zwaaivlaggetje een ideeal opvallend reclame artikel. Aanmoedigen van sporters tijdens formule 1 of sport evenmenten worden veelvuldig zwaaivlaggetjes bedrukt .

Zwaaivlaggtjes bedrukken sinterklaas.

Tijdens evenementen en of intochten van onder andere sinterklaas worden veelvuldig zwaaivlaggetjes gebruikt. Zwaaivlaggetjes met opdruk zijn leuke feestelijke items om iemand te verwelkomen en of aan te moedigen. Tevens is het educatief want op een zwaaivlaggetje zou je ook een kleurplaat of tekening kunnen maken.

Zwaaivlaggtjes bedrukken evenementen

Heeft u een beurs evenement open dag, of andere festiviteit een bedrukt zwaaivlaggetje valt altijd in de smaak. Bedrukte zwaaivlaggtjes geven een kleurrijke vrolijke sfeer aan u evenement. Bedrukte zwaaivlaggetjes zijn al leverbaar vanaf 25 stuks. Zodra u uw bedrukte  zwaaivlaggetjes met logo heeft ontvangen, kunt u ze uitdelen op evenementen, festivals of andere gelegenheden om uw bedrijf te promoten. Het gebruik van bedrukte zwaaivlaggetjes met uw logo kan een leuke en effectieve manier zijn om de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Zwaaivlaggetjes bedrukken met spoed?

Heeft u snel bedrukte zwaaivlaggetjes nodig, neem dan contact met ons op we kunnen zwaaivlaggetjes met opdruk al leveren binnen 3 werkdagen.  Dus als u met spoed bedrukte zwaaivlaggetjes nodig heeft neem dan contact met ons op.