Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Zwaaivlaggetjes

Zwaaivlaggetjes bedrukken?

Bent u opzoek naar zwaaivlaggetjes voor uw evenement? Dan bent u bij Promobee op het

Juiste adres! Wij kunnen namelijk gemakkelijk uw eigen logo op de vlaggetjes bedrukken. Bedrukte zwaaivlaggetjes zijn al leverbaar vanaf 25 stuks. En met spoed binnen 3 werkdagen geleverd.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

 

Zwaaivlaggetjes bedrukken?

Er is verschillende keuze uit de bedrukte zwaai vlaggetjes namelijk plastic en papier. De papieren vlaggetjes zijn uitermate geschikt voor éénmalig of voor binnen gebruik om bijvoorbeeld te gebruiken bij evenementen of om iemand te verwelkomen. De papieren zwaai vlaggen zijn FSC gecertificeerd wat betekend dat het om duurzaam papier gaat. De plastic vlaggen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten evenementen, doordat het scheur vast is en water kan hebben heeft het vlaggetje een langere levensduur.

 

Zwaaivlaggetjes bedrukken voor u event?

Zwaaivlaggetjes worden veelal gebruikt bij sportevenementen, intochten, jubelea, protesten, voetbalwedstijden. Deze bedrukt zwaaivlaggetjes kunnen natuurlijk gebruikt worden voor veel mee doeleinden.

De zwaaivlaggen hebben formaat A5 (21×14,8). Er is keuze uit een stokje van plastic of een stokje van hout. Voor een eigen bedrukking of een groter aantal dan 10000 stuks adviseren wij u om contact op te nemen.

De zwaaivlaggetjes met bedrukking worden standaard geleverd met een full colour bedrukking.

 

Zwaai vlaggetjes bedrukken vanaf 25 stuks.

Zwaaivlaggetjes bedrukken we al vanaf 25 stuks. Zodat iederen die een vlaggetje wenst, dit zou kunnen afnemen.

 

Zwaaivlaggetjes bedrukken voor WK

Wilt u in u cafe kantine en of  evenement een extra sfeer geven dan is een bedrukt zwaaivlaggetje een ideeal opvallend reclame artikel. Aanmoedigen van sporters tijdens formule 1 of sport evenmenten worden veelvuldig zwaaivlaggetjes bedrukt .

 

Zwaaivlaggtjes bedrukken sinterklaas.

Tijdens evenementen en of intochten van onder andere sinterklaas worden veelvuldig zwaaivlaggetjes gebruikt. Zwaaivlaggetjes met opdruk zijn leuke feestelijke items om iemand te verwelkomen en of aan te moedigen. Tevens is het educatief want op een zwaaivlaggetje zou je ook een kleurplaat of tekening kunnen maken.

 

Zwaaivlaggtjes bedrukken evenementen

Heeft u een beurs evenement open dag, of andere festiviteit een bedrukt zwaaivlaggetje valt altijd in de smaak. Bedrukte zwaaivlaggtjes geven een kleurrijke vrolijke sfeer aan u evenement. Bedrukte zwaaivlaggetjes zijn al leverbaar vanaf 25 stuks.

 

Zwaaivlaggetjes bedrukken met spoed?

Heeft u snel bedrukte zwaaivlaggetjes nodig, neem dan contact met ons op we kunnen zwaaivlaggetjes met opdruk al leveren binnen 3 werkdagen.  Dus als u met spoed bedrukte zwaaivlaggetjes nodig heeft neem dan contact met ons op.