Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Speciaalbier glas Palm Bol bedrukken 25cl tapmaat

Speciaalbier glas Palm Bol 25cl tapmaat bedrukken?

Serveer jouw eigen bier in deze mooie bolvormige glazen, voorzien van jouw eigen logo in 1 kleur of full colour. De glazen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn daarmee uitermate geschikt voor in de horeca. Destijds zijn ze speciaal gemaakt voor Palm bier, maar je kunt er natuurlijk veel meer bieren in serveren, normaal bier of speciaalbier.

Product samenstellen

Vanaf  1,89

1. Aantal
Wijzigen
2. Bedrukking
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk donderdag 08 augustus - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat gesloten , open vanaf 09:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Speciaalbier glas Palm Bol bedrukken 25cl tapmaat

  • Levering uiterlijk donderdag 08 augustus
  • Minimum afname: 72 stuks

> Serveer jouw eigen bier in deze mooie bolvormige glazen, voorzien van jouw eigen logo in 1 kleur of full colour. De glazen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn daarmee uitermate geschikt voor in de horeca. Destijds zijn ze speciaal gemaakt voor Palm bier, maar je kunt er natuurlijk veel meer bieren in serveren, normaal bier of speciaalbier. Uw eigen speciaalbier glazen bedrukken kan al vanaf 72 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Dit mooie, bolle bierglas is speciaal gemaakt voor Palm bier, maar uiteraard kun je er veel verschillende bieren in serveren, waaronder speciaalbier. Het glas heeft een totale inhoud van 42cl en een tapmaat van 25cl. Bedruk de glazen nu met jouw eigen logo, dit kan in 1 kleur tot full colour.

 

Inhoud randvol: 42cl

Tapmaat: 25cl

Diameter: 9 cm

Hoogte: 13 cm

 

Aantal
72
144
250
500
1000
1500
2500
Bedrukking
Onbedrukt
1 kleur
Full colour

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speciaalbier glas Palm Bol bedrukken 25cl tapmaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *