Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Broodtrommels

Heb je geen kantine binnen jouw bedrijf en nemen jouw medewerkers zelf hun brood mee? Dan is een broodtrommel bedrukt in huisstijl het ideale geschenk voor jouw medewerkers! Bij PromoBee vind je verschillende soorten broodtrommels, zodat er altijd een broodtrommel is die aansluit op jouw voorkeuren. Daarnaast zijn de trommels in meerdere kleuren te verkrijgen. Erg handig, want zo weet je zeker dat je een ondergrond hebt waarop jouw boodschap het beste naar voren komt. Uiteraard worden alle broodtrommels altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit zoals je van ons gewend bent.

Wil je de lunchbox eerst vasthouden en in het echt bewonderen voordat je jouw bestelling plaatst? Vraag dan gerust een gratis sample aan. Ook kun je  altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan voor jou klaar met advies, zodat je altijd de beste keuze kunt maken!

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Broodtrommels bedrukken

Een broodtrommel bedrukt met logo of huisstijl is een perfecte give-away tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Broodtrommels worden namelijk door het hele land gebruikt, van jong tot oud. Zo is het een geschikt weggevertje voor medewerkers als je geen kantine binnen jouw bedrijf hebt. Ook als jouw bedrijf gespecialiseerd is in producten of diensten voor kinderen, is een bedrukte broodtrommel perfect om uit te delen tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Kinderen nemen immers vaak een broodtrommeltje mee naar school en deze worden ingepakt door de ouders en verzorgers. Zij zullen dus iedere dag jouw logo of boodschap op de lunchbox zien staan, waardoor je flink zult opvallen.

Verschillende soorten en maten broodtrommels

Bij PromoBee vind je ongetwijfeld een broodtrommel die bij jouw bedrijf past. Onze broodtrommels zijn namelijk te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten. Zo zijn onze broodtrommels beschikbaar in wel vijf verschillende kleuren en zijn er zes verschillende modellen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze bedrukte broodtrommel met koelelement? Ideaal om stukjes fruit in mee te nemen voor een dagje naar het strand. Of misschien kies je wel voor de ruime broodtrommel met bestek? Deze bedrukte broodtrommel heeft een inhoud van maar liefst 1250ml en met het bijgeleverde bestek kunt u ook gemakkelijk salades meenemen. Kortom: bij PromoBee vind je een geschikte broodtrommel, ongeacht wat jouw smaak is. En uiteraard worden de broodtrommels altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit zoals je van ons gewend bent. Wel zo fijn!