Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Broodtrommels

Heeft u geen kantine binnen uw bedrijf en nemen uw medewerkers zelf hun brood mee? Dan is een broodtrommel bedrukt met uw huisstijl het ideale geschenk voor uw medewerkers! Bij PromoBee vindt u verschillende soorten broodtrommels zodat er altijd een broodtrommel is die aansluit op uw voorkeuren. Daarnaast zijn de trommels in meerdere kleuren te verkrijgen. Erg handig, want zo weet u zeker dat u een ondergrond heeft waarop uw boodschap het beste naar voren komt. Uiteraard worden alle broodtrommels altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit zoals u van ons gewend bent.

Wilt u een lunchbox eerst vasthouden en in het echt bewonderen voordat u uw bestelling plaatst? Vraag dan gerust een gratis sample aan. Ook kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar met advies, zodat u altijd de beste keuze kunt maken!

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Broodtrommels bedrukken

Een broodtrommel bedrukt met uw logo of huisstijl is een perfecte give-away tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Broodtrommels worden namelijk door het hele land gebruikt, van jong tot oud. Zo is het een geschikt weggevertje voor uw medewerkers als u geen kantine binnen uw bedrijf heeft. Ook als uw bedrijf gespecialiseerd is in producten of diensten voor kinderen, is een bedrukte broodtrommel perfect om uit te delen tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Kinderen nemen immers vaak een broodtrommeltje mee naar school, en deze worden ingepakt door de ouders en verzorgers. Zij zullen dus iedere dag uw logo of boodschap op de lunchbox zien staan, waardoor u flink zult opvallen.

Verschillende soorten en maten broodtrommels

Bij PromoBee vindt u ongetwijfeld altijd een broodtrommel die bij uw bedrijf past. Onze broodtrommels zijn namelijk te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten. Zo zijn onze broodtrommels te verkrijgen in tot wel vijf verschillende kleuren, en hebben we zes verschillende modellen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze bedrukte broodtrommel met koelelement? Ideaal om stukjes fruit in mee te nemen voor een dagje naar het strand. Of misschien kiest u wel voor de ruime broodtrommel met bestek? Deze bedrukte broodtrommel heeft een inhoud van maar liefst 1250ml en met het bijgeleverde bestek kunt u ook gemakkelijk salades meenemen.

Kortom: bij PromoBee vindt u een geschikte broodtrommel, ongeacht wat uw smaak is. En uiteraard worden de broodtrommels altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit zoals u van ons gewend bent. Wel zo fijn!