Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Champagne glazen

Een glaasje bubbels drink je als er iets vieren is. Het meest bekende feest is natuurlijk oud & nieuw. Maar wat dacht je van de aankoop van een nieuw huis of een huwelijk? Deze momenten zijn bijzonder geschikt om een gepersonaliseerd champagneglas cadeau te doen. Bij PromoBee bedrukken we champagneglazen met een logo of persoonlijke boodschap. Zo maak je dit mooie moment extra bijzonder.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 22 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Champagneglazen  graveren

PromoBee biedt verschillende soorten champagneglazen. Er is één onderdeel dat ze gemeen hebben en dat is de mogelijkheid tot graveren. Nadat je jouw ideale champagneglas hebt gekozen, is er online de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren. Dit kan een logo zijn, maar ook een persoonlijke tekst. Ideaal om weg te geven als promotieartikel of relatiegeschenk dus.

Champagneglas als relatiegeschenk

Is er iets te vieren? Er wordt dan al snel aan champagne gedacht. Dit is namelijk het drankje dat we met feestelijke momenten associëren. Zo’n moment is uitermate geschikt voor een relatiegeschenk. Met een bedrukt champagne glas geef je het geschenk een persoonlijke touch. Zo maak je van deze feestelijke gebeurtenis een nog mooier gebeurtenis.

Champagne glazen bedrukken

Promobee bedrukt al jaren promotieartikelen. Door deze ruime ervaring kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. We bedrukken al champagneglazen vanaf 24 stuks. Allereerst lever je zelf het ontwerp aan. Daarna gaan wij voor je aan de slag. De bedrukking kan een logo zijn of een persoonlijke boodschap. Heb je vragen of hulp nodig bij het ontwerp? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze eigen ontwerpers helpen je dan verder.