Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Truckers cap bedrukken

Truckers cap bedrukken?

Wil je een truckerscap bedrukken? We bedrukken de caps al vanaf 5 stuks. De bedrukking kan zowel in 1 kleur, full colour of met een borduring worden gemaakt. Het bedrukken van een truckerscap is een geweldige manier om een unieke en persoonlijke opdruk toe te voegen aan dit populaire hoofddeksel. Of je nu op zoek bent naar een manier om je bedrijfslogo te promoten, een speciaal evenement te markeren of gewoon je eigen stijl te uiten, het personaliseren van een truckerscap biedt eindeloze mogelijkheden.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Truckers cap laten bedrukken?

Bij PromoBee bedrukken we truckerscaps al vanaf 5 stuks. In onze eigen drukkerij in Hoogeveen.  Tevens kunnen we de truckerscaps ook laten borduren. De truckerscaps zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en kleurcombinaties zodat er altijd wel een model bij zit wat bij iedere huisstijl zou passen.

Wat is een truckers cap?

Een truckerscap, ook wel truckerhoed of mesh cap genoemd, is een specifiek type baseballpet met een herkenbaar ontwerp. Kenmerkend voor een truckerscap is het gebruik van een gaasachtig materiaal aan de achterkant van de pet, vaak in combinatie met een schuimachtig frontpaneel aan de voorkant. Dit voorpaneel leent zich erg goed om een personalisatie of bedrukking toe te passen op deze cap. Deze caps hebben een unieke uitstraling en zijn populair geworden in de truckersgemeenschap, wat heeft bijgedragen aan de naam.

De populariteit van truckerscaps is niet beperkt gebleven tot de truckersgemeenschap; ze zijn ook een trendy accessoire geworden in de modewereld. Veel mensen dragen truckerscaps als casual hoofddeksel, en ze worden vaak bedrukt met verschillende ontwerpen, logo’s of slogans. Het bedrukken van truckerscaps biedt een creatieve manier om een persoonlijke stijl uit te drukken of om promotionele boodschappen over te brengen.

Cap bedrukken kleine oplage?

Wilt slechts enkele caps laten bedrukken, ook dat is mogelijk. We bedrukken en borduren caps al vanaf 5 stuks.  Vraag een offerte aan stuur je logo en of opdruk mee en we maken binnen 60 minuten een gratis digitaal voorbeeld voor u.

Met spoed caps bedrukken?

Heeft u snel bedrukte caps nodig? Omdat we de caps bedrukken in onze eigen drukkerij kunnen we snel bedrukken en snel leveren. Heeft en met spoed bedrukte caps nodig dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken en bespreken.