Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Op zoek naar een kerst relatiegeschenk voor in uw kerstpakket?

Een goed kerst relatiegeschenk kan uw kerstpakket extra speciaal maken. Een kerstpakket is niet alleen iets wat u aan uw eigen werknemers kunt geven, maar het is ook een ideaal kerstcadeau voor zakelijke relaties. Bovendien kunt u dit kerstpakket vullen met diverse promotieartikelen. Deze bedrukte artikelen zijn niet alleen nuttig voor de ontvanger, maar ze maken tegelijkertijd reclame voor uw onderneming. Hoe meer personen deze bedrukte items te zien krijgen, hoe meer de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot wordt en hoe groter de kans is dat u nieuwe klanten aantrekt. U kunt artikelen voor kerst laten bedrukken bij PromoBee. Maar voor welke artikelen kiest u in dat geval?

De voordelen van promotieartikelen in uw kerstpakket

Kerstartikelen bedrukken is een uitstekende manier om van een kerst relatiegeschenk ook een promotieartikel te maken. Voor uw bedrijf kan deze keuze uiterst gunstig uitpakken. Hieronder zetten we de belangrijke voordelen van promotieartikelen in uw kerstpakket voor u op een rij.

Promotieartikelen vergroten uw naamsbekendheid

Door kerstartikelen te bedrukken met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf, tovert u deze items om tot promotieartikelen. Het doel hierbij is om te kiezen voor kerst relatiegeschenken die vaak gebruikt worden. Zo vergroot u de kans dat mensen deze promotieartikelen daadwerkelijk onder ogen komen. Hoe meer mensen deze producten te zien krijgen, hoe meer de naamsbekendheid van uw onderneming vergroot wordt. Dat maakt artikelen voor kerst bedrukken tot zo’n krachtige manier van reclame maken.

Praktische promotieartikelen worden meer gebruikt en gewaardeerd

Mensen houden ervan als ze cadeaus in hun kerstpakket ontvangen waar ze daadwerkelijk iets aan hebben. Daarom is een pen zo’n geliefde optie als relatiegeschenk met bedrukking, aangezien iedereen wel eens een pen nodig heeft. Dit zijn blijvende producten die niet snel weg worden gegooid. Hierdoor is de kans ook groter dat meer mensen ze te zien krijgen. Maar ook niet-blijvende producten, zoals bijvoorbeeld etenswaren, worden gewaardeerd door de ontvanger (mits ze in de smaak vallen natuurlijk). Dat vergroot de affiniteit met uw bedrijf, waardoor zakelijke relaties eerder geneigd zijn om wederom zaken met u te doen.

Promotieartikelen voor een lage prijs

Bijkomend voordeel is dat een kerst relatiegeschenk met bedrukking voor een relatief lage prijs ingekocht kan worden. Dat maakt het een interessante optie voor zowel kleinere als grotere bedrijven. Vooral als klein bedrijf moet u de marketing van uw bedrijf slim aanpakken. Promotieartikelen kunnen u hierbij helpen. De return on investment is enorm als u kiest voor onze artikelen. Bovendien treft u nergens anders scherpere prijzen aan. Daarnaast loopt uw korting op hoe meer items u koopt.

Kerstartikelen bedrukken: voor welke items kiest u?

Als u op zoek bent naar een geschikt kerst relatiegeschenk dat u kunt laten bedrukken, is de keuze ruim bij PromoBee. Artikelen voor kerst bedrukken behoort tot onze specialiteiten. Wellicht heeft u al iets op het oog, maar het kan ook zijn dat u nog op zoek bent naar inspiratie voor uw kerstpakketten. Daarom zetten we hieronder een aantal van de meest geschikte kerst relatiegeschenken voor u op een rij.

Fleece deken bedrukken

Een fleece deken is een uitmuntende toevoeging aan een kerstpakket. Tijdens de koudere maanden van het jaar kunnen we wel wat extra warmte gebruiken. Bovendien moeten we het allemaal wat rustiger aan doen met verwarmen dankzij de flink gestegen gasprijzen. Daarom zullen zakelijke relaties maar wat blij zijn met een fleece deken. Zo zal uw klant het nooit meer fris hebben binnen. U kunt bij ons een fleece deken laten bedrukken met de naam en het logo van uw onderneming.  

Kerstmuts bedrukken

Nog een leuk idee is het laten bedrukken van een kerstmuts. U kunt hierbij kiezen uit diverse soorten kerstmutsen, waaronder een kerstmuts met lichtjes en een kerstmuts met pailletten. Leuk om te dragen voor de ontvanger, terwijl het tegelijkertijd voor u een effectief promotieartikel is. Stelt u zich eens voor dat zakelijke relaties dit dragen terwijl familie en vrienden op bezoek komen. Dit kan u behoorlijk wat nieuwe klanten opleveren.

Rituals advent

Wilt u uw zakelijke relaties verrassen met een echt luxe product? Dan is deze Rituals advent kalender een formidabele keuze. Rituals producten zijn sowieso populair als kerstcadeau. Deze advent kalender bevat 24 verrassingen in totaal. Aftellen tot kerst is nog nooit zo leuk geweest. Door deze advent kalender te laten bedrukken, kunnen klanten bovendien goed zien in welke mate u hen waardeert.

Chocoladereep bedrukken

Rondom kerst eten we graag heerlijke lekkernijen zoals chocolade. Ook dergelijke lekkernijen kunt u laten bedrukken en laten personaliseren. Zo kunt u bij ons een chocoladereep laten bedrukken. Chocolade valt altijd in de smaak en wordt gewaardeerd als kerst relatiegeschenk. Zo vergroot u de affiniteit die klanten hebben met uw bedrijf. Bovendien wordt chocolade vaak gedeeld met anderen, wat de kans vergroot dat ook zij een positievere attitude richting uw onderneming creëren.

Choclade reep

Brievenbus doosje

U kunt tevens kiezen voor een compactere variant van het kerstpakket, bijvoorbeeld dit winterse brievenbus doosje. Dit pakket bevat allerlei lekkernijen en handige items voor de winter, zoals bijvoorbeeld handschoenen. Ook een advent kalender door de brievenbus is bij ons een optie.

Emmer met opdruk

Als we het hebben over bruikbare items, dan horen emmers daar zeker bij. Een emmer met opdruk is daarom een slimme doch onorthodoxe toevoeging aan uw kerstpakket. Maar sta er eens bij stil hoe vaak we een emmer nodig hebben, bijvoorbeeld als het huis gedweild moet worden of als het water uit een lekkende pijp opgevangen moet worden. Dat maakt een emmer met opdruk tot een geraffineerd promotieartikel.

Wijndoos bedrukken

Tijdens en rondom kerst gaat een alcoholische versnapering er altijd in. Een wijndoos is daarom een goede optie voor uw kerstpakket. Wie weet luiden de ontvangers het nieuwe jaar wel in met één van uw wijnen. Zo creëert u meer positievere attitudes richting uw bedrijf vanuit bestaande klanten, terwijl u ook de kans op het aantrekken van nieuwe klanten vergroot.

Artikelen voor kerst bedrukken bij PromoBee

Kerstartikelen bedrukken heeft niet alleen een hoop voordelen, maar u kunt bij ons ook nog eens kiezen uit een uitgebreid assortiment vol met geschikte items voor uw kerstpakket. Neemt u gerust een kijkje binnen onze webshop en ontdek de promotieartikelen die uw kerstpakket onvergetelijk zullen maken. Bovendien profiteert u altijd van een aantal voordelen bij PromoBee. Hierbij kunt u denken aan een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Interesse? Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.