Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Emmer bedrukken

Wil je emmers bedrukken met een uniek design? Bij ons heb je keuze uit een ruim assortiment emmers  die je zelf mag ontwerpen. Dit kunnen wij voor jou uit handen nemen. Onze standaard emmers hebben een inhoud van 12 liter of 20 liter. Heb je andere wensen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wellicht kunnen wij iets voor jou betekenen. Alle emmers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, geel, blauw, rood, wit, groen, oranje en grijs. De emmers zijn zowel bedrukt als onbedrukt verkrijgbaar.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Emmers bedrukken

Bij ons heb je keuze uit een ruim assortiment emmers. Onze standaard emmers zijn 12 en 20 liter emmers, maar mocht je andere wensen hebben dan kun je altijd contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen wij het voor je regelen. De emmers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, geel, blauw, rood, wit, groen, oranje en grijs. De emmers zijn zowel bedrukt als onbedrukt verkrijgbaar.

Emmers laten bedrukken?

Emmers zijn zoveel meer dan alleen maar functionele hulpmiddelen. Ze vertegenwoordigen mogelijkheden. De mogelijkheid om te bouwen, te creëren, te verzorgen en te genieten. Maar wat als je die mogelijkheden nog verder kon vergroten? Dat is waar emmerbedrukking om de hoek komt kijken. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die je merk naar nieuwe hoogten wil tillen, of een individu dat een speciale gebeurtenis wil markeren, het bedrukken van emmers biedt een unieke manier om je visie tot leven te brengen.

Voor bedrijven is emmer bedrukking een krachtige manier om merkbekendheid te vergroten. Door je logo en bedrijfsinformatie op emmers te drukken, worden ze een mobiel reclamebord dat je merk op een creatieve manier in het dagelijks leven van mensen integreert. Of het nu op bouwplaatsen, evenementen in de buitenlucht of op andere locaties is, bedrukte emmers trekken de aandacht en creëren gespreksonderwerpen.

Hoe bedrukken we emmers?

Het bedrukken van emmers is een relatief eenvoudig proces. Je kunt je ontwerp indienen bij de offerte aanvraag. We zullen je helpen bij het kiezen van de printtechnieken om ervoor te zorgen dat je ontwerp er levendig en professioneel uitziet op de bedrukte emmers.

In een wereld waar individualiteit en merkidentiteit van cruciaal belang zijn, biedt het bedrukken van emmers een geweldige kans om op te vallen en je boodschap over te brengen. Dus, of je nu een bedrijfseigenaar bent die streeft naar impactvolle marketing of een individu dat persoonlijke momenten wil koesteren, overweeg om emmerbedrukking te omarmen en je creatieve visie te realiseren.

Zwarte emmers Bedrukken

Een emmer bedrukken met jouw logo is een origineel, opvallend en nuttig geschenk voor jouw klanten en relaties. Naast het feit dat iedereen wel een emmer in huis nodig heeft, zijn er ook vele bedrijven die emmers gebruiken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Voor advies over welke emmer het meest geschikt is, kunt je altijd contact opnemen met ons via de telefoon, live chat of e-mail.

De lage afnamehoeveelheid, de goede service en snelle levering dragen bij aan de goede klantenbeleving van PromoBee.

emmer bedrukken emmer bedrukken emmer bedrukken

Gekleurde emmers Bedrukken

Een emmer bedrukken met jouw logo is een origineel, opvallend en nuttig geschenk voor jouw klanten en relaties. Naast het feit dat iedereen wel een emmer in huis nodig heeft, zijn er ook vele bedrijven die emmers gebruiken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Voor advies over welke emmer het meest geschikt is, kunt je altijd contact opnemen met ons via de telefoon, live chat of e-mail.

Duurzame emmers

Zoals je hierboven en op de bestelpagina kunt zien, hebben wij ook zwarte emmers in ons assortiment. Dit zijn de goedkoopste emmers, omdat ze worden gemaakt van gerecycled plastic. Daardoor wordt er minder werk uitgevoerd aan de emmers waardoor ze goedkoper zijn!