Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

IJskrabbers

Het winterseizoen komt er weer aan. De temperaturen dalen en er ontstaat weer ijs op de ruiten. Dit is hét moment om een ijskrabber te laten bedrukken. Ze bieden een makkelijke manier om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten en zijn tegelijkertijd een makkelijk hulpmiddel. PromoBee heeft veel soorten ijskrabbers, met allemaal een verschillende vorm. De basisvormen zijn vierkant en of driehoekig. De luxe variant is een combinatie van parkeerkaart en ijskrabber. De ijskrabber met logo of eigen tekst is niet alleen een mooi relatiegeschenk, maar ook een functioneel cadeau.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

IJskrabbers als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk is een belangrijke marketingtool een heeft zeker effect. Zeker als je het goede artikel uitkiest. Zo krijgt iedere auto-eigenaar er in de winter mee te maken. IJs op de autoruiten. Voor relatiegeschenken in de winter is bijvoorbeeld een ijskrabber een leuk cadeau.  Bij PromoBee kun je  ijskrabbers laten bedrukken met een eigen ontwerp. Denk hierbij aan een logo, persoonlijke tekst of de huisstijl van het bedrijf. PromoBee heeft verschillende soorten ijskrabbers, met allemaal een verschillende vorm. De basisvormen zijn vierkant en of driehoekig. Daarnaast is er nog een luxe variant met handvat. Wil je twee in één? Met de ijskrabber parkeerschijf heb je een combinatie en hij is dubbel inzetbaar.

IJskrabbers bestellen

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk of een presentje voor jouw medewerkers? De ijskrabbers van PromoBee zijn in grote oplage te bestellen, namelijk vanaf 100 stuks. Bij PromoBee lever je online jouw eigen ontwerp aan. De designers kijken dan naar de beste manier om te bedrukken. Zo zijn we er zeker van dat we de beste kwaliteit leveren. Heb je moeite met het ontwerpen van een eigen design? Onze betrokken medewerkers helpen graag. PromoBee heeft designers die je kunnen helpen met het ontwerpen. Binnen 60 minuten ontvang je een gratis 3d-visualtisatie. Indien gewenst wordt er gratis een sample verstuurd.