Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Plastic ballen bedrukken

Plastic ballen bedrukken?

Goedkoop plastic bal laten bedrukken? Bent u op zoek naar een goedkope promotionele bal, dan is dit de beste keus. Plastic ballen met bedrukking zijn al beschikbaar vanaf 300 stuks en zijn vrij snel te leveren.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Goedkope bal laten bedrukken?

Op zoek naar een betaalbare manier om je boodschap te verspreiden of je merk te promoten? Ontdek de mogelijkheden van het bedrukken van goedkope plastic ballen! Of je nu een evenement organiseert, op zoek bent naar promotionele items en plastic bedrukte ballen is zeker opvallende keuze. Wilt u een goedkope plastic bal laten bedrukken, dan s de plastic bal een perfecte keus. Deze bal is beschikbaar in veel verschillende kleuren. En deze plastic bal is beschikbaar in drie verschillende maten.  Plastic ballen zijn erg populair bij kinderen. Een bedrukte plastic bal is een leuk aandenken van  een sport wedstrijd, evenement of als welkom cadeau.  Een bedrukte plastic bal zorgt bij de ontvanger voor onvergetelijk speelplezier.

Plastic bal laten bedrukken?

bedrukte plastic ballen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor promotiedoeleinden. Opvallen tijdens een beur of evenement dan zijn deze bedrukte plastic ballen een leuke toevoeiging. Zoekt u een goedkope promotionele bal die goed te bedrukken is. Dan is deze bal de beste keus.

 

Goedkope EK bal bedrukken?

Dan is deze plastic bal de beste keus? Deze plastic ballen zijn de goedkoopste ballen die we hebben. We hebben oranje ballen die vanaf 300 stuks bedrukt kunnen worden. Wilt u een actie doen tijdens het EK voetbal en wilt u een bal verloten of weggeven. Dan is deze oranje plastic ballen wellicht de bal die u moet hebben. Deze bal is goed te bedrukken en snel leverbaar. De bal is beschikbaar in verschillende kleuren. Dus bij ieder logo is er wel een bal beschikbaar.

Carbid bal laten bedrukken?

Wij hebben verschillen modellen ballen die geschikt zijn voor carbid schieten. Bent u op zoek naar een bedrukte bal voor tijdens het carbid schieten? Neem dan contact met ons op.