Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Fietslampjes

Fietslampjes zijn een handig relatiegeschenk. De gemiddelde Nederlander is bijna dagelijks op zijn fiets te vinden. Vooral tijdens de winterse maanden van het jaar moeten we geregeld door het donker fietsen. Maar ook in de avond en nacht zul je in het donker moeten fietsen. Goede fietslampjes zijn hierbij van essentieel belang. Zo ben je niet alleen beter te zien voor andere weggebruikers, maar het ontbreken van fietsverlichting kan zelfs leiden tot een boete. Fietslampjes zijn niet alleen goede relatiegeschenken, maar door hun hoge zichtbaarheid zijn het tevens prima promotieartikelen. Voor diverse bedrijven is dit daarom een interessante optie als bedrukt relatiegeschenk. Fietslampjes bedrukken doe je bij PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor fietslampjes bedrukken?

Fietslampjes zijn misschien niet zo bekend als relatiegeschenk in vergelijking met pennen of tassen, maar dat betekent niet dat deze cadeaus niet bijzonder effectief kunnen zijn. Hieronder zetten we de voordelen van fietslampjes bedrukken voor je op een rij.

Fietslampjes zijn bruikbare relatiegeschenken

Sommige bedrijven geven bedrukte items weg waar klanten weinig tot niets aan hebben. Dit soort artikelen worden niet gebruikt en kunnen een zakelijke relatie dus niet bekoren. Bovendien hebben items die niet gebruikt worden geen zichtbaarheid. Fietslampjes worden wel gebruikt. Relatiegeschenken die bruikbaar zijn worden meer gewaardeerd door zakelijke relaties en leiden tot positievere attitudes richting jouw onderneming. Dit vergroot de kans dat klanten zaken met jou blijven doen.

Fietslampjes zijn goede promotieartikelen

Doordat fietslampjes bruikbaar zijn en mensen vaak op de fiets onderweg zijn, is de zichtbaarheid van dergelijke fietsaccessoires enorm. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld fietsbellen en fietsvlaggetjes. Mooi bedrukte fietslampen kunnen dus bijdragen aan het vergroten van je naamsbekendheid in de regio. Wij zorgen ervoor dat jouw opdruk goed te zien is, zodat je bedrijf meer opvalt. Dit vergroot de kans op het aantrekken van nieuwe klanten.

Fietslampjes voor bedrijfsfietsen

Je kunt fietslampjes laten bedrukken als relatiegeschenk, maar je kunt deze lampjes ook laten plaatsen op de fietsen en e-bikes die je werknemers gebruiken. Vooral horecagelegenheden die bezorgen maken geregeld gebruik van fietsen om bestellingen af te leveren. Zo vergroot je de veiligheid van je werknemers en voeg je een extra promotieartikel aan de fiets toe in één klap. Bovendien laat je als bedrijf zien dat je op de details let, want zelfs de lampjes zijn voorzien van jouw bedrijfsnaam en logo. Dat waarderen mensen.

Relatiegeschenk bedrukken doe je bij PromoBee

Een relatiegeschenk is er in allerlei soorten en maten. Ook voor de fiets zijn er genoeg geschikte relatiegeschenken te vinden binnen ons assortiment. Al deze geschenken kun je van een eigen bedrukking laten voorzien. Zowel tekst als afbeeldingen zijn mogelijk. Onze fietslampen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. De bedrukking is in haarscherpe fotokwaliteit. Bovendien profiteer je bij iedere bestelling van een gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending. Check snel ons assortiment en ontdek de mogelijkheden.