Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Hamburger en sandwich prikkers

Hamburger en sandwich prikkers kunnen ook voorzien worden van een unieke opdruk. Deze prikkers gebruik je om hamburgers en sandwiches bij elkaar te houden. Vooral binnen horecagelegenheden worden deze prikkers veelvuldig gebruikt. Dergelijke hamburger prikkers zijn voor een goede prijs en in grote getalen via onze site te bestellen. Hierbij kun je zelfs beslissen op welke wijze je deze prikkers laat bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld de naam en het logo van je café of restaurant hierop laten drukken. Wij helpen je hier graag bij. Je profiteert bij ons altijd van een gratis sample en een gratis digitaal ontwerp. Ook de verzending is voor iedere bestelling gratis. Daarom is PromoBee jouw online shop voor relatiegeschenken en promotiemateriaal.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Waarom hamburger en sandwich prikkers een ideaal horeca product zijn

Als je hamburgers of sandwiches verkoopt, mogen sandwich prikkers niet ontbreken. Dergelijke prikkers hebben een praktische functie. Ze zorgen ervoor dat het broodje goed op elkaar blijft zitten. Zo kunnen je klanten een hap nemen van het broodje zonder dat alles ertussenuit valt. Maar je kunt deze hamburger en sandwich prikkers ook voorzien van een opdruk. Zo maak je deze items net wat meer eigen. Je kunt de prikker zelf voorzien van een opdruk, maar binnen ons aanbod tref je ook prikkers met vlaggetjes aan. Bovendien vind je binnen ons aanbod diverse andere items aan die goed passen bij hamburger en sandwich prikkers. Goede voorbeelden hiervan zijn vetvrij papier, rietjes en bestek.

De voordelen van hamburger en sandwich prikkers van PromoBee

Als horecagelegenheid heb je altijd behoefte aan hamburger en sandwich prikkers. Hierbij maakt het niet uit of je een café, restaurant of hotel bezit. Deze prikkers zijn niet alleen handig voor de klant, maar je kunt ze aan de hand van een opdruk unieker maken. Zo maak je op een kleine manier alsnog reclame voor je bedrijf.

Bij PromoBee bestel je hamburger en sandwich prikkers voor de beste prijzen van nu. Hierbij heb je de keuze uit diverse varianten. Zo kun je kiezen voor bamboe prikkers waarbij je de opdruk op de prikker zelf aan laat brengen. Maar je kunt ook kiezen voor prikkers en partyprikkers met een vlaggetje. In dat geval komt de opdruk op het vlaggetje te staan. Het is mogelijk deze prikkers in fullcolour te laten bedrukken. Hierbij profiteer je van gratis verzending, gratis digitaal ontwerp en een gratis sample.

Partyprikkers bedrukken?

Partyprikkers laten bedrukken, een partyprikker bedrukken heeft veel verschillende namen, zoals kaasprikker bedrukken, haring prikker bedrukken, vlag prikker bedrukken, coctail prikker bedrukken. bitterbal prikkers bedrukken.