Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Slabbetje

Slab of slabbertje bedrukken?

Wilt u een uniek geschenk voor een pasgeboren baby? Dan is een bedrukte slab echt een leuk geschenk. Wij leveren al bedrukte slabbertjes vanaf 5 stuks.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Slab bedrukken?

De meeste slabbetjes bedrukken wij custom made. Het is mogelijk om een slab helemaal in eigen design en band te ontwerpen. Voor het bedrukken van een slabbetje ben je bij PromoBee aan het juiste adres. Een bedrukte slab is leuk kraamcadeau voor uw collega, of één van uw klanten of relaties.

Slabbetje bedrukken?

Slabbetjes laten bedrukken kan al vanaf 5 stuks. Bij PromoBee bedrukken wij de slabbetjes in onze eigen drukkerij. De slabbetjes kunnen zowel full colour, all over, bedrukt worden als ook in 1 kleur. We hebben verschillende slabbetjes, met zowel klittenband, knoop of touw sluiting.

 

Slabbertje bedrukken full colour

Het bedrukken van slabbertjes voor pasgeboren baby’s kan een geweldige manier zijn om uw merk te promoten of om een speciale gelegenheid te vieren. Wilt u een slabbertje full colour bedrukken dan hebben we hiervoor 2 modellen. Slab 1 is beschikbaar vanaf 5 stuks. Een ander model wat zowel voor als achter bedrukt kan worden is dit model .