Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Waterflesjes voor autogarages

Als u in het bezit bent van een autogarage, dan weet u dat klanttevredenheid erg belangrijk is om klanten te binden aan uw bedrijf. Alleen als klanten tevreden zijn, zullen ze uw organisatie onthouden en terug komen voor uw diensten. Een bedrukt waterflesje kan daarbij helpen.

Om loyale klanten te krijgen, is het aanbieden van een uitstekende klantenservice cruciaal. Een uitstekende klantenservice houdt natuurlijk in ieder geval in dat u altijd alle vragen van klanten beantwoordt en actie onderneemt als er problemen zijn, maar net als in elke relatie geldt ook dat het laten blijken van waardering erg belangrijk is. En die kunt u bijvoorbeeld laten blijken met een leuk presentje.

Een presentje voor klanten en bezoekers hoeft niet veel geld te kosten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een waterflesje met uw bedrijfslogo?

Waterflesje met bedrijfslogo

Een waterflesje met uw bedrijfslogo is een mooi geschenk voor uw klanten en het vergroot de kans dat klanten uw autogarage beter onthouden. Een cadeautje wordt altijd gewaardeerd en water drinkt iedereen. Een waterflesje met bedrijfslogo is dus een verfrissend cadeautje waar vrijwel iedereen gebruik van zal maken. Omdat een waterflesje gemakkelijk is om mee naar huis te nemen, zullen uw klanten uw logo ook thuis blijven zien.

Door uw waardering te uiten, vergroot u de kans dat klanten ook voor de volgende onderhoudsbeurt of reparatie van hun auto bij u terugkomen. Het geven van een waterflesje is dus een mooie manier om meer omzet via bestaande klanten te behalen.

Waterflesjes voor autogarage bestellen

Waterflesjes met het bedrijfslogo van uw autogarage bestelt u eenvoudig via Promobee. U heeft hier de keuze uit verschillende modellen waterflesjes van 330 of 500 ml die gevuld worden met zuiver bronwater.

U kunt eenvoudig uw eigen etiket ontwerpen met behulp van de 330 ml template of de 500 ml template. De etiketten worden in full colour en haarscherpe fotokwaliteit bedrukt, waardoor u verzekerd bent van een gedetailleerde en scherpe afdruk van uw bedrijfslogo.

U heeft de keuze uit een standaard schroefdop en sportdop die in vele verschillende kleuren leverbaar zijn. Zo is er vrijwel altijd een passende kleur voor bij uw bedrijfslogo!

Hulp nodig? Komt u er niet helemaal uit met het ontwerp van uw etiket of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via T. 0528-851155 of mail: info@promobee.nl. Onze water specialisten en designers helpen u graag!