Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Waterflesjes voor beurzen en congressen

Een congres of beurs is de perfecte locatie om uw bedrijf te promoten en om naamsbekendheid te creëren. Niet is namelijk zo krachtig als live communicatie. Een bedrukt waterflesje kan daarbij helpen.

Om potentiële klanten te werven, wilt u daarom een goede indruk achterlaten bij bezoekers van uw congresstand of beursstand. Een mooi spandoek, een roll-up banner en informatieve flyers of posters zijn hierbij cruciaal, maar u kunt uw bezoekers ook een leuk presentje meegeven.

Cadeautjes worden altijd gewaardeerd en door het presentje te voorzien van uw bedrijfslogo of naam wordt uw bedrijf beter onthouden. Een ideaal presentje om aan potentiële klanten te geven tijdens een congres of beurs is daarom een bedrukt waterflesje.

Waterflesjes als promotiemateriaal op congres

Bedrukte waterflesjes zijn zeer effectief als promotiemateriaal, omdat vrijwel iedereen water drinkt en waterflesjes overal mee naartoe worden genomen. Met een bedrukt waterflesje worden uw naam en logo dus wijdverspreid!

Waterflesjes gevuld met bronwater zijn niet alleen zeer effectief als promotiemiddel, maar ook erg praktisch tijdens verschillende congres activiteiten, zoals het bijwonen of geven van een presentatie. Zo hebben uw potentiële klanten altijd een verfrissende dorstlesser bij de hand!

Hoge kwaliteit waterflesjes

Bij Promobee bent u aan het juiste adres voor het bestellen van hoge kwaliteit bedrukte waterflesjes en geniet u van Laagste Prijs Garantie. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een snelle levering!

U kunt de waterflesjes laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, een pakkende slogan of uw logo. De etiketten worden in full colour en haarscherpe fotokwaliteit gedrukt, waardoor ze ideaal zijn om uw creativiteit op los te laten. Met een mooie kleurrijke bedrukking kunt u een onvergetelijke eerste indruk achterlaten bij uw potentiële klanten!

Onze waterflesjes zijn 100% recyclebaar en verkrijgbaar in 330 ml en 500 ml modellen. De bijbehorende schroefdop of  sportdop is in verschillende kleuren leverbaar. Zo is er altijd een passende kleur dop bij uw full colour bedrukking.

Waterflesjes met bedrukking bestellen

Heeft u interesse in bedrukte waterflesjes om uit te delen tijdens een congres of beurs? Maak dan eerst uw gewenste etiket op met behulp van de 330 ml template of de 500 ml template.

Nadat u uw etiket ontworpen heeft, kunt u deze uploaden bij het plaatsen van uw bestelling. U kunt ook eerst geheel vrijblijvend een offerte en een proefdruk aanvragen!

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit met het ontwerp van uw etiket of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via T. 0528-851155 of mail: info@promobee.nl. Onze water specialisten en designers helpen u graag!