Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Waterflesjes voor bruiloften

Op een bruiloft mag een cadeautje voor de gasten natuurlijk niet ontbreken. Aan de hand van een klein cadeautje kunt u uw bruiloftsgasten bedanken voor hun komst en geeft u ze een mooie herinnering mee van deze bijzondere dag!

Een trouwbedankje hoeft niet duur te zijn om indruk te maken op de ontvanger. Ook met een klein budget zijn er genoeg originele en leuke cadeautjes voor uw gasten te bedenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een waterflesje met zelfgemaakt etiket? 

Waterflesje bruiloft

Water drinkt iedereen, dus een waterflesje met een persoonlijke touch is altijd een goed trouwbedankje. U kunt de waterflesjes bijvoorbeeld voorzien van een etiket dat u helemaal naar eigen wens heeft ontworpen. Zo ontstaat een uniek en verfrissend bruiloftscadeau met uw eigen artwork! U kunt het etiket bijvoorbeeld laten bedrukken met:

  • Een mooie bruidsfoto
  • De naam van u en uw partner
  • De datum van uw bruiloft
  • Een leuke of grappige spreuk over het huwelijk

Bedrukte waterflesjes

Voor bedrukte waterflesjes voor uw bruiloft bent u bij Promobee op het juiste adres. Onze flesjes, verkrijgbaar in 330 ml en 500 ml, zijn gemaakt van 100% recyclebaar PET materiaal en passen dus goed in een bewuste levensstijl. Alle flesjes worden volledig afgevuld met bronwater (met of zonder koolzuur).  

U kunt kiezen uit een standaard dop en sportdop die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Voor een stijlvolle finishing touch van de waterflesjes is het zelfs mogelijk om de flesjes te voorzien van zilveren of gouden doppen.

Bruiloft waterflesjes bestellen

Heeft u interesse in bruiloft waterflesjes met uw eigen ontwerp? Download dan eerst de 330 ml template of de 500 ml template waarmee u zelf uw etiket kunt opmaken en opleveren.

Uw ontwerp wordt gedrukt in full colour en haarscherpe fotokwaliteit op gelamineerde etiketten voor een perfect resultaat. De stevige lamineerlaag zorgt ervoor dat de etiketten bestand zijn tegen vervagen, krassen en zelfs water.

Nadat u uw etiket heeft ontworpen, kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen.

Komt u er niet helemaal uit met het ontwerp van uw etiket of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via T. 0528-851155 of mail: info@promobee.nl. Onze waterspecialisten en designers helpen u graag!