Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Waterflesjes voor sportevenementen

Op elk sportevenement is de aanwezigheid van water een must. Flesjes water op een sportevenement, zoals een hardloopwedstrijd, marathon of  een wielerwedstrijd, komen dus erg goed van pas en zullen vrijwel nooit ongebruikt weggegooid worden. 

Een sportevenement is daarom de ideale plek om waterflesjes uit te delen waarop uw eigen bedrijfslogo en/of een boodschap staat om uw bedrijf te promoten. Zo creëert u naamsbekendheid en trekt u op een positieve manier de aandacht. Gegarandeerd resultaat dus!

Waterflesjes bedrukken met logo

De mogelijkheden voor een bedrukt waterflesje zijn eindeloos. U kunt het etiket helemaal naar uw eigen wens ontwerpen. Het logo van uw bedrijf is altijd een goed idee, maar er zijn nog meer creatieve mogelijkheden te bedenken. Wat dacht u van het volgende:

  • Een leuke slogan of grappige spreuk
  • Een foto van uw bedrijfspand
  • Een mooie aanbieding of actie

Met een mooie opvallende bedrukking springen de waterflesjes extra in het oog. Deelnemers en bezoekers van het sportevenement zullen gegarandeerd flesjes water bij u komen halen.   

Bedrukte waterflesjes met sportdop

Voor het bedrukken van waterflesjes bent u bij Promobee op het juiste adres! U heeft hier de keuze uit verschillende soorten waterflesjes met sportdop of standaard dop van 330 en 500 ml. Alle flesjes zijn gemaakt van PET materiaal en zijn volledig recyclebaar.

De flesjes zijn gevuld met zuiver bronwater en passen daarom perfect bij de gezonde leefstijl die sporters hanteren. De doppen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Zo is er altijd een passende kleur dop die bij uw zelf ontworpen etiket past.

Uw eigen etiket ontwerpt u eenvoudig met behulp van het template voor 330 ml of 500 ml. De etiketten worden in full colour bedrukt en hebben een haarscherpe fotokwaliteit.

Ze zijn dus zeer geschikt om uw logo en huisstijlkleuren tot in detail te benaderen.

Bedrukte waterflesjes bestellen

Het bestellen van bedrukte waterflesjes voor sportevenementen is heel eenvoudig.

Nadat uw etiket ontworpen is, plaatst u een bestelling van minimaal 48 flesjes of vraagt u vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook eerst een gratis proefdruk bestellen. In de meeste gevallen is een levertijd van 2-3 werkdagen mogelijk.

Komt u er niet helemaal uit met het ontwerp van uw etiket of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via T. 0528-851155 of mail: info@promobee.nl. Onze waterspecialisten en designers helpen u graag!