Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Waterflesjes voor winkels en retail

Het werven van vaste klanten is een van de belangrijkste doelstellingen van een winkelier of retailer. Een bedrukt flesje water kan daarbij helpen. Het binden van klanten biedt namelijk de beste kans op het verhogen van inkomsten en dus op het behalen van meer winstgevendheid van een winkel.

Klantenbinding kunt u op verschillende manieren bereiken. In eerste instantie is het natuurlijk belangrijk dat u goede producten en een uitstekende service levert aan consumenten, maar u kunt ook nét dat beetje extra service verlenen. Bijvoorbeeld door uw klanten bij elk bezoek of bij een aankoop een klein geschenk te geven als blijk van waardering.

Waterflesje met logo of slogan

Om indruk te maken op uw klanten hoeft u geen grote dure cadeaus te geven. Ook met een goedkoop, simpel cadeau kunt u uw klanten verrassen en uw waardering uiten.

Een waterflesje met uw bedrijfslogo of een leuke slogan is bijvoorbeeld een origineel, betaalbaar cadeautje waar uw klanten graag gebruik van zullen maken. Zeker tijdens de warme zomerdagen!

Effectief promotiemiddel

Waterflesjes worden vaak hergebruikt en opnieuw gevuld. Er is daarom een grote kans dat de waterflesjes met uw bedrijfslogo worden meegenomen in het openbaar vervoer, naar de sportschool of naar het werk.

Niet alleen uw klanten, maar ook andere mensen worden daardoor blootgesteld aan uw boodschap. Dit maakt bedrukte waterflesjes een zeer effectief promotiemiddel om uw winkel bekend te maken. Effectiever dan bijvoorbeeld een flyer die vaak meteen weer wordt weggegooid.

Bedrukte waterflesjes bestellen

Bij Promobee kunt u verschillende soorten gerecyclede PET waterflesjes bestellen voor een zeer scherpe prijs. U heeft de keuze uit flesjes gevuld met 330 ml of 500 ml bronwater. Daarnaast heeft u de keuze uit een sportdop of standaard schroefdop in verschillende kleuren. Zo is er altijd een kleur te vinden die past bij uw bedrijfslogo of boodschap.

Onze etiketten zijn gelamineerd en worden full colour en haarscherp bedrukt. Zo bent u ervan verzekerd dat uw boodschap of logo perfect uit de verf komt.

U kunt snel uw eigen etiket opmaken en opleveren met een van onderstaande templates:

Nadat u uw etiket heeft ontworpen, bestelt u eenvoudig de waterflesjes van uw keuze of u vraagt eerst vrijblijvend een offerte aan. Mocht u eerst een proefdruk willen ontvangen, dan sturen wij u deze graag toe.

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit met het ontwerp van uw etiket of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via T. 0528-851155 of mail: info@promobee.nl. Onze water specialisten en designers helpen u graag!