Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Ballen bedrukken doe je bij PromoBee!

Een bal bedrukken behoort tot je opties bij PromoBee. Ballen worden gebruikt tijdens diverse sporten. Dit kan in teamverband zijn, maar ook thuis kan ermee gespeeld worden. Zo kun je thuis een balletje trappen of met een tennisbal tegen de muur slaan. Daarnaast vinden kinderen het leuk om met een bal te spelen. Hierdoor zijn ballen voor bedrijven interessante relatiegeschenken. Sportballen vallen in de smaak en worden als cadeau gewaardeerd. Ze zijn bruikbaar en leuk voor iedereen. Een groot voordeel van ballen bedrukken bij PromoBee is dat je de keuze hebt uit een uitgebreid assortiment.

Waarom laat je een bal bedrukken als relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk moet aan een aantal criteria voldoen. Ten eerste zoek je een cadeau dat gewaardeerd gaat worden. Hoe leuker mensen een gift vinden, hoe meer ze jouw bedrijf gaan waarderen. Dit creëert positievere attitudes, wat de kans vergroot dat klanten in de toekomst gebruik blijven maken van jouw producten en diensten.

Ten tweede zoek je een relatiegeschenk dat veel gebruik wordt. Relatiegeschenken zoals ballen kun je laten bedrukken bij ons. Zo kun je de ballen laten voorzien van afbeeldingen en tekst. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de naam van je bedrijf, het logo, een slogan of het adres van je website. Hoe meer een relatiegeschenk gebruikt wordt door mensen, hoe meer andere mensen dit onder ogen komen. Een bal laten bedrukken is een slimme vorm van reclame, omdat je via een bal op speelse wijze de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot. Een hogere naamsbekendheid vergroot de kans dat nieuwe klanten kiezen voor jou.

Welke soorten ballen laat je bedrukken bij PromoBee?

Zoals je we je hierboven al vertelden, ontdek je binnen ons aanbod een enorm variatie aan verschillende soorten sport- en speelballen. Je bepaalt zelf wat voor jouw bedrijf het meest relevant is. Wellicht wil je inhaken op een specifiek evenement, bijvoorbeeld het WK voetbal. Maar het kan ook zo zijn dat een andere sport relevanter is met betrekking tot de diensten van je bedrijf. We laten je hieronder zien welke keuzes je hebt.

Voetbal bedrukken

Misschien wel de meest populaire optie uit ons assortiment is een voetbal laten bedrukken. Je kunt bij ons voetballen laten bedrukken in een kleine oplage, al vanaf 10 stuks. Natuurlijk zijn grotere opties ook mogelijk. Daarnaast kan er bij ons gekozen worden voor een mini voetbal laten bedrukken. Een voetbal is een formidabel relatiegeschenk omdat het een gewaardeerd cadeau is dat mensen veel gebruiken. Bovendien kun je met dit cadeau inhaken op verschillende evenementen. Zo is dit een relatiegeschenk dat leuk om te geven is aan klanten tijdens een EK of WK voetbal, maar je kunt hiermee ook inhaken op bijvoorbeeld een Europees toernooi zoals de Champions League. Laat daarom een voetbal bedrukken bij ons.

Volleybal bedrukken

Een andere geliefde optie uit ons assortiment is een volleybal bedrukken. Volleybal is een populaire sport in Nederland. Zowel de Nederlandse mannen als de Nederlandse vrouwen behalen van tijd tot tijd aansprekende resultaten. Als bedrijf kun je inhaken op grote toernooien, bijvoorbeeld het EK of het WK volleybal, door volleyballen te laten bedrukken en aan klanten als cadeau te geven. Ook tijdens de Olympische Spelen is dit een optie. Volleyballen zijn leuke geschenken voor verschillende ondernemingen, waaronder winkels die sportproducten verkopen.

Basketbal bedrukken

Basketbal is wellicht niet zo’n grote sport in ons land als in Amerika, maar alsnog behoort dit tot de meest populaire sporten van dit moment. Bij PromoBee kun je terecht als je een basketbal wilt laten bedrukken. Deze basketballen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en je bent bij ons altijd verzekerd van een haarscherpe fotokwaliteit. Zelfs een opdruk met maximaal vijf kleuren behoort tot de mogelijkheden. Basketballen zijn leuke relatiegeschenken om weg te geven voor bijvoorbeeld basketbalverenigingen of winkels die sportproducten verkopen. Door de opkomst van betaalzenders en streaming services is het zomaar mogelijk dat ook in ons land de NBA groter wordt. Als onderneming kan het slim zijn om hierop in te haken.

Strandbal bedrukken

Een andere optie waarvoor je kunt kiezen is een strandbal laten bedrukken. Zoals de naam al aangeeft, zijn strandballen bedoeld voor op het strand en in het water. Dit zijn opblaasbare ballen die bijzonder kleurrijk zijn. Bovendien kunnen ze voorzien worden van allerlei bedrukkingen, waaronder afbeeldingen en tekst. Een strandbal laten bedrukken is een goed idee als de zomer eraan zit te komen. Als het weer warm en zonnig is, bevinden mensen zich meer buiten. De behoefte aan een leuke bal is dan groter. Een strandbal past perfect bij dit seizoen. Daarom is deze soort bal geschikt als relatiegeschenk voor uiteenlopende soorten bedrijven.

Plastic bal bedrukken

Daarnaast kan er gekozen worden voor een plastic bal bedrukken. Hierbij heb je de keuze uit meerdere formaten: 10 cm, 12 cm, 16 cm en 22 cm. Door de ronde vorm kun je hier gemakkelijk meerdere bedrukkingen op kwijt, waaronder de naam en het logo van je onderneming. Plastic ballen zijn een goede keuze als relatiegeschenk voor bedrijven die vooral gezinnen met kinderen als klanten hebben. Immers spelen voornamelijk kinderen met dit soort plastic ballen. Het mooie aan plastic ballen is dat je ze altijd als relatiegeschenk kan inzetten. Je hoeft dus niet te wachten op een specifiek evenement, want deze cadeaus vallen altijd in de smaak. Laat daarom deze ballen bedrukken bij ons. Hierbij heb je de keuze uit gigantisch veel kleuren. Er is voor ieder wat wils.

Van strandbal tot aan mini voetbal bedrukken: PromoBee maakt het mogelijk

Binnen onze webshop tref je een groot assortiment aan ballen die je kunt laten bedrukken door ons. Full Colour is een optie, waarbij je de keuze hebt uit vele kleuren. Meerdere kleuren zijn ook mogelijk. Het mooie aan ballen bedrukken en bestellen bij PromoBee is dat je zelf het aantal stuks bepaalt. Van 10 stuks tot maar liefst 10.000 stuks, het kan allemaal. Hoe meer stuks je in één keer bestelt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Daarnaast maken klantvoordelen zoals een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending het nog aantrekkelijker om voor ons te kiezen. Laat daarom een bal bedrukken door PromoBee.