Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Bier

Wist je dat bier bedrukken tot de mogelijkheden behoort bij PromoBee? Voor bedrijven en horecagelegenheden is dit een interessante optie. Ga je een blikje bier laten bedrukken, dan kan dit voorzien worden van zowel tekst als afbeeldingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een blikje bier met het logo van je bedrijf. Deze blikjes kunnen in full colour bedrukt worden. Bier is het meest geliefde alcoholische drankje van ons land. Daarom zullen klanten en andere zakelijke relaties maar wat blij zijn met dit relatiegeschenk. Bovendien geldt: hoe meer je er in één keer inkoopt, hoe hoger de korting per blikje bier zal zijn.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Voor wie is bier laten bedrukken geschikt?

Bier bedrukken is voor uiteenlopende ondernemingen een mogelijkheid. Blikjes bier zijn een logisch relatiegeschenk voor horecagelegenheden. Als café zul je met je eigen bier zeker indruk maken op klanten. Vaste klanten vinden het leuk, terwijl je mogelijk nieuwe klanten aantrekt omdat ze jouw biertje eens willen proberen. Bovendien nemen klanten hun relatiegeschenk mee naar huis. Wellicht delen ze een biertje met vrienden of familie, waardoor de kans vergroot wordt dat je nieuwe klanten aantrekt. Blikjes bier zijn hierdoor perfect als promotiemateriaal. Ook bedrijven buiten de horeca kunnen kiezen voor bier als relatiegeschenk. Dit kan onderdeel zijn van een ludieke actie bijvoorbeeld.

Blikje bier bedrukken: een perfect relatiegeschenk

Laat je jouw bier bedrukken bij ons, dan worden de blikjes gevuld met bier dat 4.9% alcohol bevat. Wie van ons wordt er niet blij van een verfrissend biertje? Vooral tijdens de warmere dagen van het jaar doet een koel biertje de mens goed. Laten we bovendien niet vergeten dat een biertje op zijn tijd behoorlijk lekker is. Bier is het meest gedronken alcoholische drankje van Nederland. Zowel mannen als vrouwen drinken het. Hierdoor is het een uitstekende optie als relatiegeschenk. Je weet namelijk zeker dat bier in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Een geslaagd relatiegeschenk voor een klant zorgt er bovendien voor dat de klant positiever over jouw bedrijf denkt. Dat kan een positief effect hebben op de sales van je bedrijf.

Laat je bier bedrukken door PromoBee

Wat kun je niet bij PromoBee laten bedrukken? De mogelijkheden binnen onze webshop zijn vrijwel eindeloos, van iets simpels zoals een bierviltjes laten bedrukken tot aan het laten bedrukken van bierglazen, speciaalbier glazen of zelfs pitchers: het kan allemaal. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk om het bij ons te laten bedrukken. Zo ook als het gaat om bier bedrukken. Je bepaalt zelf welke tekst en/of afbeeldingen je hierop laat drukken. Je laat bijvoorbeeld de naam van je bedrijf op het blikje drukken of je kiest voor een blikje bier met logo. Wij zorgen ervoor dat dit alles binnen jouw huisstijl past. Bovendien profiteer je bij iedere bestelling van gratis verzending, een gratis sample en een gratis digitaal ontwerp. Bestel nu jouw blikjes bier bij PromoBee.