Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Waterpakken

Pakken met water met inhoud van 330 of 500 ML. Een pak voorzien van een eigen opdruk met water erin. Een mooie duurzame oplossing voor het weggeven van een gepersonaliseerde drank. Een warerpak met opdruk is al te bestellen vanaf 100 stuks.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Pakken water bedrukken?

Bij PromoBee is het mogeklijk pakken water te laten bedrukken. De inhoud van de pakken water is 330ml of 500 ML. Een waterpak volledig rondom in eigen design laten bedrukken kan vanaf 5000 stuks.

Water pak bedrukken kleine oplage

Wilt u een waterpak laten bedrukken in een kleine oplage. Ook dat is mogelijk. Wij bieden bedrukte waterpakken met opdruk al aan vanaf 100 stuks.De waterpakjes zijn te bedrukken aan 1 kant in 1 kleur of door het aanbrengen van een sticker. Kortom voor het bedrukken van een pak water zijn er erg veel mogelijkheden.

Waterpakken bedrukken duurzaam?

Bedrukte waterpakken zijn erg duurzaam. Een waterpakken zijn voordamelijk gemaakt van papier met het FSC keurmerk (Forest Stewardship Council™), zodat de houtvezel afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De doppen van de bedrukte pakken zijn gemaakt van een non-food substantiederivaat van suikerriet. Met een bedrukt pak water hoeft u zich dus geen zorgen te maken over duurzaamheid. Want alles is her te gebruiken.