Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Waterpakken

Wilt u een pak water bedrukken? We hebben pakken met water met inhoud van 330 of 500 ml. Een pak voorzien van een eigen opdruk met water erin. Een mooie duurzame oplossing voor het weggeven van een gepersonaliseerde drank. Een waterpak met opdruk is al te bestellen vanaf 96 stuks. Tevens is het mogelijk het volledige pak te laten bedrukken.

Toon prijs

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Pakken water bedrukken?

Bij PromoBee is het mogelijk pakken water te laten bedrukken. De inhoud van de pakken water is 330ml of 500 ML. Een waterpak volledig rondom in eigen design laten bedrukken kan vanaf 5000 stuks.

Waterpak bedrukken kleine oplage

Wil jij graag een waterpak laten bedrukken in een kleine oplage? Ook dat is mogelijk! Wij bieden bedrukte waterpakken met opdruk al aan vanaf 100 stuks. De waterpakjes zijn te bedrukken aan 1 kant in 1 kleur of door het aanbrengen van een sticker. Kortom voor het bedrukken van een pak water zijn er erg veel mogelijkheden.

Waterpakken bedrukken duurzaam?

Bedrukte waterpakken zijn erg duurzaam. De waterpakken zijn voornamelijk gemaakt van papier met het FSC keurmerk (Forest Stewardship Council™), zodat de houtvezel afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De doppen van de bedrukte pakken zijn gemaakt van non-food substantiederivaat van suikerriet. Met een bedrukt pak water hoef je je dus geen zorgen te maken over duurzaamheid, want alles is herbruikbaar.

Waterpakje bedrukken modellen

We hebben waterpakken in verschillende modellen, deze zijn allemaal terug te vinden op onze site. De pakken zijn volledig naar eigen wens te bedrukken. Waterpakken met een eigen design zijn erg populair. Wil je hulp bij het design van een waterpak?  Neem dan contact met ons op.