Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Blikjes drinken

Ben jij op zoek naar heerlijke drankjes in blikjes die je zelf kunt laten bedrukken met een eigen ontwerp? Blikjes drinken zijn een originele manier van reclame maken en al helemaal wanneer ze bedrukt zijn met je eigen logo of huisstijl. Zeker in de zomer kan een heerlijke verfrissing een fantastische indruk achterlaten. Of je de bedrukte blikjes drinken nu inzet als promotie-item op een evenement, of ze gebruikt als smakelijke give-away voor klanten en zakelijke partners: een bedrukt blikje drinken is een heerlijk verfrissende verrassing!

Toon prijs

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Kleine oplage bedrukte blikjes

We bedrukken ook kleine oplages vanaf een bestelhoeveelheid van 24 blikjes – ideaal voor privéfeesten of teamevenementen. Wanneer je grote plannen hebt, zijn wij jouw projectpartner. Van receptontwikkeling tot het kiezen van de juiste bottelaar, en van mengen tot productinspectie op locatie. Wij begeleiden je graag en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Voor iedere smaak een bedrukt blikje

Natuurlijk is het zo dat smaken verschillen. Je zult waarschijnlijk niet iedere klant blij kunnen maken met een blikje appelsap, bijvoorbeeld. Gelukkig kun je bij PromoBee terecht voor allerlei verschillende smaken, zodat er altijd een smaak is waar jouw (potentiële) klant of zakenrelatie blij van wordt. Je kunt kiezen uit maar liefst negen smaken, van alcoholisch tot non-alcoholisch, en van perzik drink tot Prosecco.

De volgende smaken hebben wij in ons assortiment:

  • Appelsap
  • Bellini
  • Bier
  • Energydrank
  • Hugo
  • IJskoffie
  • Perzik drink
  • Secco
  • Sportdrank

Duurzame sleevedecoratie

De blikjes drinken worden op innovatie wijze bedrukt. Jouw ontwerp wordt namelijk niet rechtstreeks op het blikje zelf gedrukt, maar er wordt gebruik gemaakt van een duurzame sleeve. Hierdoor is het ontwerp volledig rondom het blikje te zien – compleet naadloos. Uiteraard wordt het blikje altijd fullcolour in haarscherpe fotokwaliteit gedrukt, zoals je van PromoBee gewend bent. Met de zogenaamde ‘rits’ kan de sleeve na gebruik gemakkelijk weer verwijderd worden, zodat het afval gescheiden kan worden. Op deze manier ben je als ondernemer ook goed bezig met het milieu en werk je aan je duurzame imago. Zo kun je jouw klanten en partners op een positieve manier verrassen!

Blikjes drinken bedrukken met een sleeve kan tijdelijk niet, het bedrukken van blikjes met een etiket wel. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al jouw vragen!

 

Blikje bier bedrukken?

Wil je een toost uitbrengen of een ludieke actie houden? Dan is een bedrukt blikje drinken een super leuk idee. Denk hierbij aan een bedrukt blikje bier of een bedrukt blikje sportdrank. Alles is mogelijk.