Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Blikjes drinken

Bent u op zoek naar heerlijke drankjes in blikjes die u zelf kunt laten bedrukken met uw ontwerp? Blikjes drinken zijn een originele manier van reclame maken wanneer ze bedrukt zijn met uw logo of huisstijl. Zeker in de zomer kan een heerlijke verfrissing een fantastische indruk achterlaten. Of u de bedrukte blikjes drinken nu inzet als promotie-item op een evenement, of ze gebruikt als smakelijke give-away voor uw klanten en zakelijke partners: een bedrukt blikje drinken is een heerlijk verfrissende verrassing!

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Kleine oplage bedrukte blikjes

We bedrukken ook kleine oplages vanaf een bestelhoeveelheid van 24 blikjes – ideaal voor privéfeesten of teamevenement. Wanneer u grote plannen hebt zijn wij uw projectpartner. Van receptontwikkeling tot het kiezen van de juiste bottelaar tot mengen en productinspectie op locatie, wij begeleiden u en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Voor iedere smaak een bedrukt blikje

Natuurlijk is het zo dat smaken verschillen. U zult waarschijnlijk niet iedere klant blij kunnen maken met een blikje appelsap, bijvoorbeeld. Gelukkig kunt u bij PromoBee terecht voor allerlei verschillende smaken, zodat er altijd een smaak is waar uw (potentiële) klant of zakenrelatie blij van wordt. U kunt kiezen uit maar liefst negen smaken, van alcoholisch tot non-alcoholisch, en van perzik drin tot secco.

Met de sportdrank schiet u raak tijdens de wedstrijd, en met het blikje bier scoort u in de derde helft. Kortom: er is altijd een drankje dat in de smaak valt, in een blikje bedrukt met uw ontwerp. De volgende smaken hebben wij in ons assortiment:

  • Appelsap
  • Bellini
  • Bier
  • Energydrank
  • Hugo
  • IJskoffie
  • Perzik drink
  • Secco
  • Sportdrank

Duurzame sleevedecoratie

De blikjes drinken worden op innovatie wijze bedrukt. Uw ontwerp wordt namelijk niet rechtstreeks op het blikje zelf gedrukt, maar er wordt gebruik gemaakt van een duurzame sleeve. Hierdoor is uw ontwerp volledig rondom het blikje te zien – compleet naadloos. Uiteraard wordt uw blikje altijd fullcolour in haarscherpe fotokwaliteit gedrukt, zoals u van PromoBee gewend bent. Met de zogenaamde ‘rits’ kan de sleeve na gebruik gemakkelijk weer verwijderd worden, zodat het afval gescheiden kan worden. Op deze manier bent u als ondernemer ook goed bezig met het milieu en werkt u aan uw duurzame imago. Zo zult u uw klanten en partners op een positieve manier verrassen! Wilt u meer informatie over het bedrukken van blikjes drinken met sleeve? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al uw vragen!

 

Blikje bier bedrukken?

Wilt u een toost uitbrengen, of een ludieke actie houden? Dan is een bedrukt blikje drinken een super leuk idee. Een bedruykt blikje drinken kunnen wij gewenst ook voor u versturen. Denk aan bedrukt blikje met wijn, of een bedrukt blikje sportdrank. Alles is mogelijk.