Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Koffie

Bij PromoBee kun je alles laten bedrukken, dus zelfs koffie bedrukken is een optie waar je voor kunt kiezen. Velen van ons beginnen de dag met een bakje koffie. Op kantoor drinken we het geregeld, al is het maar om goed door de werkdag te komen. Koffie is lekker, maar we hebben het ook nodig. Het geeft ons een boost. Het tilt ons over het dode punt van de werkdag heen. Als bedrijf kun je hierop inhaken door koffie te laten bedrukken. Hierbij kun je ice coffee laten bedrukken of een koffieshot laten bedrukken. Profiteer hierbij van een gratis sample, gratis ontwerp en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor koffie laten bedrukken?

Koffie is één van de meest gedronken dranken van ons land. Veel mensen starten hun dag met een bakje koffie. Voor hen is dit dé manier om wakker te worden. Een goede start is van belang in de ochtend. Goede koffie draagt hieraan bij. Daarnaast wordt er veel koffie gedronken op kantoren. Dit boost de productiviteit en zorgt ervoor dat de werkdag beter vol te houden is. Koffie kan zowel warm als koud genuttigd worden. Als bedrijf kun je hierop inhaken door koffie te laten bedrukken.

Koffie is een goed relatiegeschenk omdat bijna iedereen koffie lekker vindt. Het is zo’n integraal onderdeel van onze dag dat we het ons bijna niet kunnen voorstellen dat we een dag geen koffie drinken. Mensen worden daarom blij van koffie als relatiegeschenk. Hoe blijer mensen zijn met een relatiegeschenk, hoe positiever zij aankijken tegen jouw bedrijf. Ook voor koffiehuizen is dit een perfect relatiegeschenk om weg te geven. Zowel tekst als afbeeldingen kunnen hierop bedrukt worden. Hiermee tover je koffie ook om tot een promotieartikel.

Blikje koffie bedrukken of koffieshot bedrukken?

Binnen onze webshop heb je de keuze uit meerdere opties op het gebied van koffie. Ten eerste kun je een blikje koffie laten bedrukken. Hierbij gaat het om ice coffee bedrukken. Zoals de naam al aangeeft, wordt dit product koud gedronken. IJskoffie is één van de smaakvolste varianten van standaard koffie. Het blikje kun je laten voorzien van een full colour opdruk. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een koffieshot te laten bedrukken. Dit is het ideale relatiegeschenk voor iedereen die wel een cafeïne boost kan gebruiken. Je bepaalt zelf de opdruk, inclusief kleuren.

Koffie bedrukken door PromoBee

De mogelijkheden zijn vrijwel grenzeloos als je items wilt laten bedrukken bij PromoBee. Zelfs dranken zoals koffie zijn bij ons een optie. Bovendien heb je de keuze uit meerdere varianten. Je klanten en zakelijke relaties zullen maar wat blij zijn dat ze zoiets lekkers van je krijgen als relatiegeschenk. Hoe meer koffie je in één keer bestelt, hoe hoger de korting per item zal zijn. De prijs is all-in, terwijl je altijd profiteert van onze snelle service en hoge kwaliteit bedrukking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en laat jouw koffie bedrukken door ons.