Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Drinkflessen

Drinkflessen met logo zijn een formidabel relatiegeschenk om te geven aan je klanten en andere zakelijke relaties. Tijdens diverse momenten is het handig om een drinkfles bij de hand te hebben. Als je onderweg bent bijvoorbeeld, maar ook op festivals en andere events is het handig om een eigen drinkfles bij je te dragen. Zo kun je jezelf altijd voorzien van vocht. Drinkflessen bedrukken is daarom een goede keuze als je op zoek bent naar een relatiegeschenk voor jouw bedrijf of vereniging. Drinkflessen in full colour bedrukken behoort bij ons tot de mogelijkheden. Zoals je van ons gewend bent, zijn de prijzen scherp en de klantvoorwaarden aangenaam.

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Wanneer kies je voor drinkflessen bedrukken?

Een drinkfles is tijdens diverse omstandigheden nuttig. Je kunt natuurlijk dit als relatiegeschenk geven aan klanten, maar je kunt bedrukte drinkflessen ook weggeven tijdens verschillende evenementen. Stel dat je in een organisatie zit dat een festival of feest organiseert. Het uitdelen van gepersonaliseerde drinkflessen is een goede manier om ervoor te zorgen dat mensen op warme dagen goed blijven drinken, en je promoot tegelijkertijd je organisatie. Drinkflessen kunnen ook uitgedeeld worden tijdens bedrijfsfeestjes of feestjes van een sportvereniging. De link tussen sport en drinkflessen is er immers. Hierdoor is dit een passend relatiegeschenk om uit te delen.

De voordelen van drinkflessen met logo

Bij ons kun je van alles op een drinkfles laten bedrukken. Je kunt kiezen voor zowel tekst als afbeeldingen. Drinkflessen in full colour bedrukken is een optie. Hierdoor komt de bedrukking optimaal tot zijn recht en is het goed te zien voor iedereen. Bovendien zorgen we ervoor dat de bedrukking past bij jouw huisstijl. Drinkflessen zijn altijd bruikbaar en worden hierdoor gewaardeerd als relatiegeschenk. Door de naam en het logo van je bedrijf hierop te laten bedrukken, creëer je een positieve associatie met jouw onderneming.

Wij zorgen ervoor dat de bedrukking op de drinkflessen goed uit de verf komen. Mensen nemen een drinkfles geregeld mee, bijvoorbeeld als ze gaan sporten of tijdens een dagje uit. Hierdoor krijgen andere mensen dit promotieartikel te zien. Dit vergroot je bekendheid in de regio en leidt tot het aantrekken van nieuwe klanten doordat ze nu bekend met je zijn.

Goedkope drinkflessen bedrukken bij PromoBee

Het is altijd handig om water (of ander drinken) bij de hand te hebben. Drinkflessen bedrukken is een goede optie voor bedrijven omdat je jouw klanten op deze manier iets geeft waar ze daadwerkelijk iets aan hebben. Dat soort cadeaus worden altijd meer gewaardeerd. Bij ons kun je goedkope drinkflessen laten bedrukken. De prijs per stuk is altijd goedkoop, maar de korting kan alleen nog maar meer oplopen als je groot inkoopt. Daarnaast gaat iedere bestelling gepaard met gratis verzending, een gratis sample en een gratis ontwerp. Genoeg redenen om jouw drinkflessen te laten bedrukken door PromoBee.